Siirry sisältöön
emmätiiä

Tyttö 13v olen. okei kertokaa mulle mitä luulette vaikutanko lesbolta. Oon ollu ihastunu yhteen mun kaveriin joka on tyttö mut en oo varma mun tunteista nyt sittten kans tajusin et mietin aika usein yhtä toistakin tyttöö siinä mielessä eli kielarit, lusikassa makaaminen jopa ehkä seksi mielessä eli siis joo ja en oo puhu tästä kllekkää. jos tää on vaan ohimenevä vaihe niin ei mun kannata sitten sanoo kellekkään olevani se mitä ehkä tunnen olevani. En tiiä haluanko edes olla mutta silti mietin yhteistä tulevaisuutta naisen kanssa ehkä adoptiolapsi. Kaapista ulos tuleminen kuulostaa pelottavalta asialta. En ole edes varma koko jutusta

Shy kitty 13v

Minun mielestäni saatat olla lesbo tai sitten bi tai pan. Ei sitä ehkä oikein vielä voi sanoa mutta tulevaisuudessa saat varmaan tietää 🤍🙂

13v tyttö

veikkaisin että olet lesbo ellet oo sitte ihastunu pitkään aikaan poikaan (tai fantasioinut pojasta).

Lesbo

Olen itse 15 ja ymmärsin juurikin 13-vuotiaana olevani lesbo. Sitä ennen taisi mennä lähes vuosi sellaista sekavaa pohdiskelua ja identiteettikriiseilyä kun haeskelin itselleni sitä oikeaa määritelmää jolla kuvata itseäni. Pyörittelin bi-, homo- ja jopa aseksuaalisuutta ja mielipiteeni saattoi vaihtua päivittäin. Ulos kaapista tulin kavereille hieman eri vaiheissa 13-14-vuotiaana, vanhemmilleni olen yhä kaapissa.

Mieti rauhassa äläkä stressaa turhia. Ajattele tätä kaikkea enemmänkin matkana itseesi. Opettelet tuntemaan itseäsi paremmin. Kokeile erilaisia termejä itsellesi, lue aiheesta, ympäröi itsesi sareenkaarimedialla, hae muita samanhenkisiä ihmisiä ja esikuvia itsellesi. Loppusikseen seksuaalinen suuntautuminen on itsemäärittelykysymys eikä sen tarvitsekaan tulla ”valmiiksi”. Jos haluat jakaa kokemuksesi jo nyt vaikket ole varma siitä, go for it. On okei, jos kuukauden tai vuoden päästä tunnetkin jollain toisella tavalla. Jos taas haluat pitää sen itselläsi kunnes olet täysin varma ja hyväksyt sen, sekin on ihan yhtä hyvä valinta. Eikä kaapista ole pakko tulla ulos ollenkaan. Ihan yhtä lgbt+ sinä olet silti vaikka kukaan ei siitä tietäisikään.

Seksuaalinen suuntautuminen kehittyy läpi elämän eikä sinun tarvitse olla 100% tyttöihin päin jotta voisit määritellä itsesi lesboksi. Sama pätee muihinkin suuntautumisen muotoihin. Tämä ei ole niin yksiselitteinen asia.

Tyttö

Itsellä sama juttu :) mutta kannattaa vuoden päästä kattoo onko tunne vielä sama ja sitten ainaki tiiät ootko lesbo ja jos et oo ihan varma niin se on ok. En itekkään oo ihan varma. Oon luultavasti bi tai pan. Itellä ajatuksena, ettei sukupuolella edes oo väliä kun tykkää jostakin ja ihastun ainakin tällä hetkellä tyttöihin ja poikiin. Eihän ihminen sukupuoleen tietääkseni ihastu tai rakastu. Ainakaan minä en :)

Vastaa aiheeseen: en uskalla olla lesbo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top