Siirry sisältöön
Riia

Mua on kiusattu muutama kuukaus ja jo se tuntuu kamalalta! Yöunet ja iloisuus katoaa kokonaan ja alkaa tuntua että vaivun masennukseen päivä päivältä enemmän ): KIUSAAMINEN ON VÄÄRIN !

Kia – Verkk@ri

Moikka!
Olet oikeassa, kiusaaminen on todella väärin! Se ei ole ikinä kiusatun syy, ja se tuntuu aina kurjalta.
Kerroit, että sinua on kiusattu, oletko koittanut kertoa asiasta jollekkin aikuiselle? Paras tapa puuttua kiusaamiseen on luotettavalle aikuiselle aiheesta kertominen. Suosittelisinkin, että menisit puhumaan kiusaamisesta esimerkiksi terveydenhoitajalle, koulukuraattorille tai psykologille tai jollekkin muulle luotettavalle aikuiselle, kuten vanhemmille tai muille opettajille. Kiusaaminen ei lopu ellei siihen puututa.
Muista, että sinussa ei ole mitään vikaa vaan kiusaajilla. Kiusaaja on usein epävarma itsestään tai hänellä on vaikeaa kotona tai muita ongelmia, joita hän purkaa muihin kiusaamalla.
Pidä mieli iloisena ja kerro asiasta aikuiselle!

Asiat selviävät kyllä!
Hyvää kesän odotusta!
T: Kia :)

Nimetön

Kannattaa mennä kertomaan jollekulle asiasta, sillä se auttaa, vaikka tilanteesta puhuminen voi tuntua vaikeelta. Tällöin sä kuitenkin saat apua, ja kiusaaminenkin saadaan loppumaan.

Mm..

Hei!
Olen samaa mieltä, kiusaaminen on ehdottomasti väärin! On kamalaa jos alkaa masentaa! Tiedä
Miltä sinusta tuntuu, minua on kiusattu jo kauan, mutta kyllä siitä selviää! Kerro aikuiselle tai esim ystävälle! Ystävä varmasti puolustaa. Koita ajatella että kiusaaja on vain kateellinen tai purkaa vain vihaa sinuun! Älä ota haukkuja tai kiusoittelua itseesi! Elä elämä täysillä (;

Vastaa aiheeseen: En uskalla puhua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top