Siirry sisältöön
Ehkä voin auttaa..?

Oikeesti kukaaaan ei ymmärrä mua. Ei sitten kukaan! Mun vanhemmat ei anna mun ladata mitään mun puhelimelle ja ne ei yhtään tiedä miltä musta tuntuu. Mun yks kaveri ei tajua miten mun kotona menee ja kysyy multa koko ajan ”miks et vastaa mun viesteihin?” ”Miks sulla ei oo snäppii?” ”Miks et saa tulla kauppaan meidän kaa?” MITÄ VITSIÄ NE KAIKKI HALUAA MULTA? Vanhemmat sanoo et oon muuttunut kaverit ei ymmärrä jotkut kokeet menee ihan pskasti. Ainoo keille oon puhumassa on mun lemmikki kala. Miks multa vaaditaan niin paljon? Enkä oo tod menossa juttelee kenenkään kuraattorin kanssa kun kaikki sit luulee et oon joku sairas. -Mun on ihan pakko tietää oonko kestämässä tätä kaikkee yksin. Mun on pakko saada tietää et jollakin muulla on sama tilanne. EI MITÄÄN LOHDUTUKSIA!! :((

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei ”Ehkä voin auttaa..?”

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Jooh

Moi
mullon oikeesti toi sama kaikki on liian tiukkoja mulle ja sillon kunpitää kiinnostaa ni niitä ei si kiinnosta ja toisinpäin

12v. tyttö

Moi. Munkin vanhemmat on tiukkia puhelimen käytön suhteen. En saa snäppiä, enkä mitään muutakaan, mulla on vaan What’sApp ja musta tuntuu, että jään meidän luokasta kokonaan ulos, koska niiden ryhmä on snäpissä. Nyt ne on laittanu mulle jonkun Family linkin ja se ärsyttää. Voimia sulle!

Vastaa aiheeseen: En vaa jaksa enää jaksaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top