Siirry sisältöön
satsumalaadi

Oon tykänny tosi kauan yhestä pojasta. Haluisin tietää tykkääkö se minusta. Oon jutellut sen kanssa usein whapissa ja muutenki koulussa. Kerran kun juteltiin yks poika tuli sanoo vaan sillä pojalle et taiat yrittää iskee. Ja on toinenkin tapaus, Musan luokassa kerran mulle tultiin vaan sanoo et se poika tykkää susta.En tiiä että onko tää totta. Mitä tekisitte tässä tilanteessa

01Tyttönen

Minusta sun kannattas kysyä suoraan joko viestillä tai sulle mukavassa tilanteessa. Voit kysyy siltä et tykkääkö se susta tai sit sanoo et sä oot tykänny siitä jo jonkun aikaa. Jos haluut tehä tän livenä ni teiä kannattas mennä vapaa-ajal tekemään jotain , vaikka kävelylle. :)
Tsemppiä ! Pidän sulle täällä peukkuja :3

Nimetön

Et tajuu kuinka paljon tossa samassa tilanteessa on tälläki hetkel ihmisii.. Kannattaa vaan puhua sille pojalle ja sitten kysyä vaan ihan reippaasti (saa punastuu ja nolostuu ja jne… Se NIIN normaalia) mut kannattaa varoo ettet mee liian pitkälle heti alussa ja jos kysyt viestillä ja poika vastaakin vaan ”mä en tykkää susta” niin voithan aina yrittää pelastaa tilanteen sanomalla ”juu ok tää oli vaan tvt xdd” niin sitten tilanteesta ei tuu niin kiusallinen JOOO SE ON HANKALAA ainii muutes voit myös kysyy et miksköhän ne eräät sano sulle niin musan luokassa ( ehkä se poika sitten selittää oliko siinä jutussa jotain perää vai ei ;))

Poeka14

Tota…mun mielestä hienoin tapa tytön ois kysyä pojalta sen tunteista,on kahden kesken vaikka saattamassa kotiin,tai muuten vaan josain..EI WHAPISSA!!! Taino…riippuu äijäst…

juu

Tuo ”taijat yrittää iskee” on enemmänkin läppä (trust me, oon poika), ja se ”se tykkää susta” saattaa olla kiusoittelua, jos ne vaikka on huomannut että sä tykkäät siitä. Voi sitä aina kysyä, mut valmistaudu et Jos se poika ei tykkää sust ”sillä tavalla” vastaaminen voi olla tosi vaikeaa ja vastaus voi olla aika karski.

Vastaa aiheeseen: en vaan uskalla kysyä…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top