Siirry sisältöön

en voi olla koulukavereiden kanssa mutta ne loukkaantuu

vaikeeta

Joo tää on tosi vaikeeta selittää ja luulenpa että kukaan ei tule ymmärtämään tätä mutta ihan sama.
Mun luokkalaiset vinkuu koko ajan kuinka me ei olla ikinä oltu koulun ulkopuolella ja toinen niistä tyypeistä on ollu mun koulukaveri 1lk lähtien ja mä oon ollut niillä 2 kertaa joskus ala-asteella ja se meillä yhden kerran ala-asteella. Ja olen siis vanhoillislestadiolainen ja mun vanhemmat ei halua että enään yläkoulussa oon vapaa-ajalla koulukavereiden kanssa kun ne ei ole uskovaisia ja no suoraan sanottuna en itsekkään halua koska en jaksa. Mutta ne joka ikinen päivä vinkuu ja vinkuu että sun pitää tulla ja etkö sä muka halua olla meidän kanssa ja miksi et. Ja sit ne on huomannu että oon vähän vastahakoinen niin ne aina puhuu että niiden pitää jotenkin saada mutkin mukaan. Ja en voi yrittää selittää että oon uskovainen ja vanhemmat ei halua että hengailen epäuskovaisten kanssa kun ne ei ymmärtäisi alkuunkaan ja ne on vähän uskonnonvastaisia ihmisiä🤡
Ja kaiken kukkuraksi ne olettaa että mä kutsun ne mun rippijuhliin ja en voi kutsua niitä
OIKEESTI AUTTAKAA

Kya

Tosta koulun ulkopuolella yhessä olosta koulukavereitten kanssa, nii ite en oo koskaan ollu kenelläkään mun koulukaverin luona (paitsi synttäreillä) ja se johtuu vaan siitä, että asun liian kaukana. Joten ei ne sitten mua pyydäkkään niille kun ne tietää etten mä pääse. Ja ootko yrittäny kertoa niille siitä että miks sun vanhemmat ei päästä sua niille? Ymmärrän hyvin sen että epäilet sitä kuinka hyvin kaverisi ymmärtää sua kun itelläkin on yks juttu mitä on vaikee selittää ja sen takia en voi tehä kaikkee, mutta kun oon kertonu sen niin ne tietää että näin se vaa menee. Jos ne sun kaverit ei ymmärrä sun uskontoa nii ne varmaa kuitenkin ymmärtää sen, että jos sun vahemmat ei vaan päästä nii sä et pääse.
En tiiä oliko tästä apua mutta, joo.
Jumalan siunausta kuitenkin.

🍓Mansikka🍓

Sun ois joo ehk hyvä yrittää sanoo niille siitä yhessä olosta. Jos et haluu mitään sanoo niin voi yrittäää sillee pikkuhiljaa ottaa välii niistä tyylin et on jonku toisten kaa pari ryhmä tai välkillä. Ymmärrän siis että ne varmaan be like ” no siis et sä ikinä oo meijän kaa grr ” niinku selitit. Mut sit voit kanssa sanoo (jos haluut siis ) jotain että “no eihän mun tejjän kaa tarvikkaan olla jos en haluu“ tai että “ kai mä nyt parin/ ryhmän saan ees valita ( jos ope ei valkkaa🙄) .

No anyway toivottavasti autto ees vähän ❤️

Vastaa aiheeseen: en voi olla koulukavereiden kanssa mutta ne loukkaantuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top