Siirry sisältöön
bensa hinta on liian korkeella.

En oikeen käsitä miks ja miten voi tostavaan vaihtaa sukupuolta. Onks se niinku vaan koska haluaa? onks se jotenki tän hetken juttu olla muusukupuolinen ja joku muu kuin hetero. En vaa itse ymmärrä miks.

nallekarhu

Hyvä ku tulit kysyy tollee asiallisesti. Ei siis sillee et menisit haukkuu muute vaa tyyppei xD Itse en oo muunsukupuolinen nii vaikea sanoa, mutta sen verran voin, että ei ole mikään ”trendi”. Ei myöskään pelkästä haluamisesta kyse. :)

Äijä

Vaikea sanoa. Omastakin mielestä vähän outoa menoa. Joku nainen oli kerran halunnut olla mies, mutta sitten hiukan myöhemmin hän halusi taas olla nainen, eli aika rankkaa elämää se on. En tiedä tuosta ”trendistä” mutta olen kuullu niin paljon tästä sukupuolen vaihtamisesta, että voi se olla joillekkin trendi.

Meikäläinen

Ei sitä välttämättä tosta vaan vaihetakkaan. Ku mitä nyt oon kuullu, nii sitä kuulemma vaa alkaa ajattelee et ”hmm, mitä jos oisin *vastakkainen sukupuoli*?” Ja sit aattelee et se ei ois nii paha. Sit siihen ajatuksee tottuu ja jossaa vaihees tulee sellanen todellisuuden läimäys ”Mitä jos en ookkaa *synnynnäinen sukupuoli*?”
Ja on niitä ihmisii jotka kerää huomioo siintä et ne vaihtais sukupuolta tai et ne ei ois hetero, mut sekin on tosi harvinaista(ja jos näin tekee niin myös sairasta). Ja ikinä ei kannata esim kiusata ketään seksuaalisuuden tai seksuaalisen suuntautumisen takii.
Ja sehän ei oo siis päätös, voithan sä päättää et nyt sä alotat sukupuolen vaihtamisprosessin, mut muuten et oikeestaan voi sille mitään.

:/

Ite transihmisenä kerron teille et ei se oo trendi vaan enemmänkin elämänvaihe joka tulee tai on tai menee:/ Se on kamalaa. Kukaan trans ei halua olla trans mut ne on koska niin maailma on sen elämästä päättänyt et se on trans silloin.

Transmies

Transmies täällä hei. Ei ole trendi!
Transihmisen aivot ovat kohdussa kehittyneet aiemmin kuin sukupuolielimet ja tämä aiheuttaa sen että ihminen mahdollisesti myöhemmin elämässään kokee olevansa jotain muuta kuin sitä sukupuolta, mihin on syntynyt.
Jotkut saattavat luulla olevansa trans mutta ei sitten olekaan, mutta ei se siitä trendiä tee. Hyvä että kysyit semi asiallisesti :)
Transsukupuolisuus ei ole päätös!
Itse transmiehenä voin sanoa, että ei tää mukavaa ole, mutta en tahdo pakottaa itseäni olemaan nainen, koska se aiheuttaa mulle vaan enemmän masennusta.

Toivottavasti tää vähän valaisi 8)

Suonjar

Ei oo trendi. Nykyään ihmisillä on vain enemmän mahdollisuuksia olla oma itsensä.

Vastaa aiheeseen: En ymmärrä ”nykymaailmaa”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top