Siirry sisältöön
Poitsu

Eli tota ehdotin mun vanhemmille et saisinko juua yhen energiajuoman jollakin aikavälillä (ite ehdotin 1kk tai 2kk) . Tiiän kyl et säännöllinen juominen voi aiheuttaa univaikeuksii ja masennust ja näi mut sitä just et haittaako se niin paljon jos vetäis yhen kuukaudes tai kahes. No iskä sano et niiden pitää jutella viel kahen kesken äiskän kaa joten tässä nyt sit venaillaan. syy tähän et halun juua on siis se, et ku oon välil maistanu frendiltä, ni ite oon tykänny siit mausta iha tosi paljon ja ku sen makusii limui ei tietääkseni saa mistään. Eli kysyn nyt teiltä, että oisko se teiä mielest ok ja tiiättekö jotain energia juomista mitä mä en. Ja oon siis 13 vuotias.

ylijumala (ateisti)

mene vaan ostamaan, ei siihen vanhempien suostumusta tarvitte. suurin osa kaupoista kyllä myy jos et oo ihan lapsen näkönen tai lapsi. k-marketit välillä saattaa alkaa vittuilee mutta joku lidl ei välitä.

mutta hyvä että sun vanhemmat on sellaset että pystyt käymään niitten kaa tämmösiä keskusteluja

012

Mä oon 12-vuotias tyttö ja ostan energiajuomia k-marketista ja Lidlistä meillä ne k-marketin työntekiät ei ainakaa ala vittuilee ja toi on tosi hyvä et sä puhuit sun vanhemmille tästä Koska mä en ole ainakaan kertonut ja mulle ei tuu mitään vaikutuksia vaikka mä juon viikossa monta energiajuomaa

13v. kotikoululainen

Mun mielestä kenenkää ei pitäis juua energiajuomia. Siis ei millää pahalla.

Vastaa aiheeseen: Energiajuomat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top