Siirry sisältöön
:)

Joo siis mä oon hirveen huono enkussa… sry ku jakelen näit ongelmii teille mut oon kuitenki hyvä ruotsis ,mutt olin huono saksassakin!!
mikä täss on nyt ongelmana! mä katon enkuks leffoi/sarjoi… kuuntelen musaaa jajaaa mitä mä teen tälle asiallee??
toivottavasti osaatte kertooo ja olla fiksumpii ku mä xD
nii ja kirjotelkaa vastauksii! ja kirjotelkaa paljon mielipiteitä mun kirjotuksista ja ongelmastani;;) ja vastaan mielelläni teijän juttuihinn ;)

By: Smile:)

ps.joo toi on hauskaa laittaa ain by jnejne laittakaa tekin nii tiiän et ootte ain se sma tyyppi ku jollakin saattaa olla sama nimimerkki:)

Anonymous

Tuo ainakin auttaa jo pitkälle, kun kattelet enkuks leffoja, kuuntelet musiikkia jne.:). Yks mitä meille ope vinkkas oli, että muodostais hankalista sanoista/lauserakenteista itselleen omia lauseita. Mitä oudompia sellaisia, niin sitä parempi (kuten delfiini paistatteli rantahietikolla jäätelöä syöden). Huono esimerkki, mutta toivon mukaan ymmärrät idean. Yks hyvä on myös puhua jonkun kaa vaikka kerran viikossa. Ja nimenomaanhan se puhumisen osaaminen on tärkeetä, sillä itteämme vartenhan me opetellaan kieliäkin.

By: Anonymous

mä oon surkee enkus!

Morooo! Mäkii kattelen englanninkielisii sarjoi, mut oon silti tosi huono enkus. Mä en tajuu…. Muuten oon ihan hyvä koulus, mut kielet tökkii…. Varsinki enkku.
By: 98 tyttönen

mörkö

Mä oon monien mielestä tosi hyvä enkussa mut ope sano ku sain siitä ysin, et ysi on tosi helppo saada ja niinhän se on. Meidän luokalla on yks mahtavan hyvä enkussa ja sekään ei saanut ku ysin. Minäki oon oikeesti aika sukka enkussa, mut nyt mä höpötän taas omiani. Onnea sulle ekun opettelemiseen

By: Mörkö

Vastaa aiheeseen: engelska!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top