Siirry sisältöön
Mushroom <3

Moikka ihmiset! Olen postannut tästä jo ennenkin tänne ( postaus nimeltä ”roikun edelleen huonossa kaverisuhteessa”) mutta jatkan nyt tätä tähän, sillä se postaus on jo kadonnut kymmenien muiden alle. Elikkä lyhennettynä: Minulla oli kaveriporukka, jotka olivat minulle kaikki kaikessa. He kuitenkin perustivat whatsapp ja discord ryhmät ilman minua ja muutenkin eivät olleet parhaita ihmisiä, joten lähdin siitä porukasta. He satuttivat minua monin tavoin enkä koskaan saanut siitä anteeksipyyntöä.

Vähän aikaa sitten yksi näistä vanhoista kavereistani otti yhteyttä ja sanoi ”haluavansa palauttaa asiat sellaisiksi, kun ne olivat” ja pyysi anteeksi. tietenkään asioita ei voi palauttaa enää entiselleen enkä edes oikeastaan hyväksynyt hänen anteeksipyyntöään. Nyt olen kuitenkin saanut selville, että olen menossa yhteen samaan tapahtumaan tämän henkilön kanssa. Sinne tulee luultavasti vain pari sataa ihmistä, joten on todella todennäköistä, että näämme toisemme siellä ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun lähdin porukastamme(josta on yli puoli vuotta).

Haluan valmistautua tähän jotenkin, mutta en yhtään tiedä mitä pitäisi sanoa tai tehdä tai miten reagoida. Vihaan häntä ja muuta kaveriporukkaani, mutta samalla olen ihminen joka ei koskaan suutu ja on kiltti kaikille enkä voi vain unohtaa sitä. Mitä mun pitäis teidän mielestä tehdä?? (jos tästä tuntui puuttuvan asioita nii käykää kattoo mun edellinen postaus tähän liittyen, oon antanu siinä paljon enemmän taustatietoi) Ja jos joku miettii ett miks haluun tietää mitä sanon nii tykkään ”suunnitella” keskustelui etukäteen vaik tiedän ett se ei ehkä tuu menee niin kuin suunnitelin nii suunnittelu silti auttaa ahdistukseni kanssa.

Kiitos jos luit tämän, arvostan aikaasi

Vastaa aiheeseen: Ennakoin tulevaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top