Siirry sisältöön
Postmodernisti

Milloin alkoi teidän rakkaus-seurustelusuhteenne. Entä, kuinka kauan se kesti? Oliko mielestänne järkevää aloittaa se jo silloin?

Oma suhteeni alkoi ollessani 15-vuotias. Poikaystäväni kanssa (olen siis homoseksuaali). Yhtenä iltana juhlissa, tapasin erään samanikäiseni, mukavan ja ihanan pojan. Juttelimme melkein juhlissa koko ajan, kunnes suutelimme. Yllätyin kuullessani kyseisen olevan homoseksuaali. Rakastuimme kokonaan tajutessani hänen ihanan luonteensa ja sisimpänsä. Kyseinen suhteemme on yhä kunnossa ja jatkunut. Olen nyt siis 17-vuotias. (Kesäkuussa täytin)

– Tuntematon

Anonyymilikka

Oon seurustellut kerran 14-vuotiaana eli vuos sitten ja se kesti 3kk :) ja kiva et tei suhde on vielä pystys!

Alyssa

Minun ensimmäinen seurustelusuhteeni alkoi kun täytin 15 ja olemme yhä poikaystäväni kanssa yhdessä. (täytän pian 16, eli pian olemme olleet yhdessä vuoden)

Ziggy

No meikä oli iha lätkäs (tai luulin olevani) yhtee poikaa ku oltii leiril ja si ku tää leiri oli loppu ni tää samaine heppu kysy alanko seurusteleen hänen kaa, ja suostuin tietenkin… Osoittautu virheeks. Eihä täs tyypis sinänsä mitää vikaa ollu mut ei vaa iha natsattu yhteen ja toisin kuin hän mua, mä en koskaa rakastanu häntä oikeesti – valehtelin sekä hänelle että itselleni. Suudeltiin kerran ja se tuntu nii helevetin pahalta. Pahotin hänen mielen ku hankkiuduin pois suhteesta mut en vaa kestäny enää sitä ahdistusta… Oon silti ilonen et löysin rohkeutta tehä nii vaikka tuntu inhottavalta satuttaa häntä. Nykyään oon iha onnellinen single – lukuunottamatta sitä et jokaikinen ilta mietin mite ihanaa olis suudella jotain poikaa jota oikeesti rakastaa. Se ajatus saa mun pääkopan melki räjähtään

Vastaa aiheeseen: Ensirakkaussuhteesi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top