Siirry sisältöön
Auttakaa

Elikkä, mun entinen paras kaveri on ruvennut haukkumaan mua rumaksi ja masentuneeksi paskaksi. Se on kans ruvennu kaveriporukassaan puhumaan täyttä paskaa musta. Mä oon sanonu sille et oikeasi lopettaa, ja mun koulun opettajat ei näköjään ymmärrä mikä on henkinen kiusaaminen. Tämän takia mä oon saanu huonon maineen mun koulussa, ja melkein kaikki vihaa mua. Mitä tälle voi?

yeet

Suosittelen kertomaan vanhemmillesi, jos opettajia ei kiinnosta.

Kauna

Ootko kysynyt kaverilta että ymmärrätkö mitä teet? Ja että säki haluut ymmärtää, että miksi hän tekee, mitä siinä on taustalla? Haluaako hän todella ottaa vastuun siitä, että aiheuttaa vahinkoa mahdollisesti sun koko loppuelämään? Mitä hyvää hän itse siitä saa?
Ite suosittelisin käymään syvällistä keskustelua kaverin kanssa ihan kahden kesken, ja yrittää tehä se mahdollisimman ymmärtäväisesti. Ehkä hänelle on tullut jotain omaa ongelmaa..

Justme

Anteeks jos kuulostan angstiselta kapinalliselta tai jotain, mut mul on neuvo. Anna tän kaverin olla. Jos se kohtelee sua noin, sun ei kannata roikkuu sen perässä. Älä kuitenkaa ikinä alennu samalle tasolle sen kanssa, koska muista et jokasella voi olla ongelmia. Vaikka tää olis sun paraskaveri, sil voi olla jotai mitä se eioo pystyny kertoo.

Vastaa aiheeseen: Ent. Paras kaveri kiusaa mua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top