Siirry sisältöön
Safira

Kun mä olin tokalla luokalla (nyt oon kasilla) nii olin vähän kuses yhteen kutosluokkalaiseen. Se oli mun koulukummi (eli jutteli mulle joskus ja silleen). Ku se oli sillon mun mielestä hyvännäköinen ja kun se oli aina niin kiltti ja kun se tuli puolustamaan mua jos jouduin tappeluun (ja sitä tapahtu suht usein siitä huolimatta että olen tyttö). Mut sit kaikki mun piilotetut unelmat meni rikki, kun kaveri, joka oli ihastukseni kanssa samalla luokalla, jolle olin ainoana kertonut tunteista tätä kummia kohtaan, meni kertomaan sen koko luokalle. Mä olin suoraan sanottuna menettäny kasvoni kaikkien edessä.

Sit meni pari vuotta. Mä olin kutosella ja menin eri kouluun. Jossai vaiheessa huomasin että meen samalla linkulla tän ex-ihastukseni kanssa. Mua ei enää ois voinu vähempää kiinnostaa se, mutta hävetti edelleen, ku ties että se oli kuullu että oon joskus tykänny siitä. Mut sit se alko tuijottaa. Aina ku oltiin samaan aikaan odottamassa bussia, nii vaikka sil olis kaveriporukka ympärillä, nii se tuijottaa mua. Ja jos meen ennen niitä linkkuun, nii herra tuijottelija tulee ihan mun taakke istuun, vaikka koko auto olis tyhjä.

Mut sit talvisin, ku mun veljet+isä menee luisteleen yhteen paikkaan, nii tosi usein ne tulee kotiin virnuillen ja selittää, miten herrä tuijottelija on kyselly että miten mulla menee ja miks mä en oo luistelemassa ja silleen.

Mun on vaan pakko kysyä, mitä ihmettä toi jätkä oikein ajattelee?!?

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Sun ei tarvii yhtään enää hävetä, tunteet muuttuu monta kertaa eikä sille mitään voi.

Voi olla, että jätkä on kiinnostunut susta vain kaverimielessä, tai sitten voi olla että jossain muussa mielessä, mutta jos haluat sen selvittää niin uskoisin että paras tapa on kysyä hienotunteisesti asiasta. Jos sinua ei vosii vähempää kiinnostaa, ei asiaa kannata sanoa niin suoraan mutta vähän kierrellen. Asian ilmi tuleminen olisi kuintenkin molemmille hyväksi.

Jos hän on ollut koulukummisi niin on hyvin mahdollista, että häntä oikeasti kiinnostaa vain muuten että mitä sulle kuuluu ja miten sulla nykyään menee. Mee rohkeesti juttelemaan sille bussissa tai luistelemassa, voi olla että sitten selvität huomaamatta myös että haluaako hän jotain muutakin kuin kuulumiset!

Tsemppiä,
-Sartsu

Vastaa aiheeseen: Entinen ihastus tuijottaa. -_-

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top