Siirry sisältöön
hämmentynyt

Moikka kaikki! Onko kuulolla ketään joka olis kohtalon kaveri. Eli kärsinyt koulun tai jonkun muun rakennuksen sisäilma/home oireista. Itse uskon omat kokemukseni sellaisiksi. Kouluni rehtori hieman epäili mutta lupasi viedä asiaa eteenpäin..mutta siis mulla on sellanen olo että ei voi olla mitään muuta. Lomien aikana olo on parempi, kuumetta ei ole ja pääkivut vähenee..väsynytkään en ole ja ajatus kulkee. Mutta aina kouluun palatessa tuntuu että oireet taas alkaa. Miten teillä? Pelkään että jos puhun asiasta niin kaikki luulee mua luulosairaaksi koska ei kellään muulla oo mitään oireilua… Ja tietääkö kukaan auttaako vaikka jotkin allergia lääkkeet tähän ja et onko vaarallista opiskella herkistyneenä jos asia näin on… Hengenheimolaisia? :)

Nimetön

Meiän koulussa on kans sisäilma oireita eli meiän koulu on home koulu (vähän ainaki kellarista) x(. Mulla on samanlaiset oireet niin käyppä terkarilla. Terkkari voi viedä asian eteenpäin. Koulunne rehtorin pitäisi tehdä asialle jotain ainakin luulen :/ Luulen että allergia lääkkeet eivät auta.

anttimantti

Saattaa olla että muut ei myönnä kokevansa samoja oireita, tai sitten satut olemaan siitä päästä jolla ne oireet alkaa herkemmin. Meilläkin oli aiemmin eräs homekoulu, jonka tilalle rakennettiin nyt juuri uus. Mulla kuitenkin oli siellä vielä muutamia tunteja enkä mä oikeastaan tuntenu mitään erikoista, vaikka kyllä siitä ilmasta tunsi että se ei ole ihan priimalaatusta. Jotkut mun kaverit ei pystynyt astumaan koko rakennukseen kun niillä oireili niin pahasti. Allergialääkkeet ei varmaankaan auta, jos sulla on astma niin hengitysteitä avaavat lääkkeet saattaa auttaa, mutta kuumeeseen/päänsärkyyn ei auta juur mikään paitti tulehduskipulääkkeet eikä niitäkään voi kuin leipää syödä. Joten itekkin kehotan puhumaan asiasta terpparille/koululääkärille. Saattaa siinäkin jo selvitä jos muilla ollut samaa. Ja kun tarpeeks moni oireilee niin asioille yleensä jopa aletaan tehdä jotain.

Kohtalokas

Mullakin on ollu ykkösluokasta asti (oon nyt viidennellä) sisäilmaongelmia. Kaikki paikat kutisee ja päätä särkee yms. Kannatta kertoo esim opelle, terkkarille tai vanhemmille vaikka pelottais/jännittäis. Mäkään en ois alussa halunnu kertoo kellekkään, mut lopulta ne meni niin pahaks et oli pakko. Jouduin vaihtaa koulua ja tiiän et tuun vaihtaa vielä uudestaan lähiaikoina.
Tsemppiä ja rohkeutta kouluun!

Vastaa aiheeseen: epämääräistä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top