Siirry sisältöön
15v. poika ja ✨anime✨

En tiiä kuuluuko tää tänne mut joo.
Mulla oli siis mun kaapin ovessa juliste Zero Twosta bikineissä. En tätä julistetta mitenkään esitellyt ihmisille, mutta kyllä sen ihan helposti huomasi, kun se on aika iso. Isääni tää juliste ei mitenkää haitannut, sen mielestä mä voin vaikka tapetoida huoneeni hentailla, jos haluaisin kunhan ne menee mun omista rahoista. Mun äiti on taas ihan toinen ääripää, koska kun se näki julisteen alko ihan hirvee huuto siitä miten ei oo ollenkaan sopivaa pitää sellasta esillä. Ymmärtäisin jos se asu olis ollu jotenki tosi paljastava mut se on samallainen mitä suurinosa bikineistä mitä näkee rannalla. Mulla on myös muita samantyyppisiä julisteita, ja niistä ei oo tullu samanlaista huutoo. Rangaistuksena en päässy Nekoconiin, jouduin arestiin ja viikkoraha jäädytettiin kuukaudeks. Julisteen sain sentään pitää mut se piti siirtää kaapinoven sisäpuolelle. Yritin kysyä syytä tähän, mutta sain vastaukseks vaan tiuskimista ja käskyn painua omaan huoneeseen. Mulla on myös 10v. pikkuveli, joka joskus pelaa kavereineen mun huoneessa, koska pleikkari (mun rahoilla ostettu) on siellä. Veljeä julisteet ei mitenkään haittaa, mut oon miettiny et ehkä jonkun sen kaverin vanhemmat on pyytäny laittamaan sen pois. Ja vaikka tääkin olis se syy nii eihän ne vanhemmat voi päättää mun huoneesta? Onko teillä mitään vastausta tai arveluja miks näin?
Kiitti etukäteen vastauksista.

Miäs

Mielenkiintoinen maku :D

Mutta sunhan päätös se on mitä sun huoneen seinissä roikkuu (ellei se kuitenkaan mene ihan sinne ”paljastavempiin alueisiin”) Ihan perus pojan kehitystä, että alkaa hentai ja tyttö-kuvat kiinnostamaan.

Dinosaurus

Mitää vähäks epäreiluu, vähänkö se on outoo et jos saat silti pitää sen juhlisteen mut silti rangastaa kauheasti?? Tästä ei varmaa ollu apuu mut no juu

Epäluova henkilö

Hei!
Vau, tuopa on aika epäreilua käytöstä äidiltäsi. Ainakin minun mielestäni!
Mutta äitisi hermostui aivan turhasta asiasta koska uskon että olette käyneet joskus rannalla/uimahallissa niin niissä paikoissa aika moni käyttää bikineitä ja siellä sehän on mielestäni normaalia!
Rangaistukset ovat aika kovia vain yhden julisteen takia, voisit yrittää taas puhua äidillesi ja kysyä miksi hän niin pahasti suuttui.
Kyllä aika monen mielestä sinä itse saat päättää miten sisustat huoneesi.
Uskon että syy miksi hän suuttui voi olla juuri se että veljesi kaveri on kertonut omille vanhemmilleen julisteesta, sen jälkeen kaverin vanhemmat on varmaan vähän huomauttanut asiasta ja äitisi olisi ’nolostunut’ kyseisestä huomautuksesta sitten suuttunut.
Mutta toivon parasta sinne ja että nuo turhan tiukat rangaistukset purettaisiin!<3

🌸poika09🌸

Toi rangaistus kuulostaa kieltämättä aika kohtuuttomalta. Nekocon varsinki, siellä oli mukavaa. Mut toi kaverin vanhemmat vois olla ehkä selitys. Ehkä sä voisit kysyä sun pikkuveljeltä et tietääks se? Ja jos se asu ei ollu hirveen paljastava nii entä se asento yms.? Jos se oli jotenki ”epäsopiva” niitten sun veljen kaverin vanhempien tai sun äidin mielestä. Toivottavasti sitä sun rangaistusta lievennetään vähä.

Putte🏳️‍🌈♀️

Noh mul ki on koton mun huonees juliste jos on vissio seittemän tyttöö bikineis ja mun äiti oli vaa sillai iha hyvähä toi o lmao

Vastaa aiheeseen: Epäsopiva julisteko?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top