Siirry sisältöön
=D

Mä 12v poika. Tänään yks tyttö johon oon rakastunu katto mua jonkun aikaa, kun juttelin mun kaverin kanssa. Sit mä katoin sitä ja se lopetti tijottamisen. Joten onko mahdollista, että hän ois ihastunut muhun. On yks luokan kaunein tyttö meinaa. Vastauksii oikeesti tytöt arvostaisin sitä kovasti.

:)

Voi olla et se tyttö tykkää sust. Se ei ehkä viittiny enää tuiottaa koska sä aloit tuijottaa sitä ja jos se tykkää sust ni se voi luulla ettet tykkää siit ja sit se ei viitti tuiottaa. Sun kannattaa kertoo sille et tykkäät siitä ku aika tulee.

….

se on kuses sinuun hyödynnä tilannetta ja mee juttelee sille ;)

jtn

Se saattaa olla ihastunu, paras tapa on kysyä suoraan kun se ei oo kavereitten ympäröimä:) tiiän ett se tuntuu nololt mutt se on ainoo tapa, jos ett haluu ett se kielii niin pyydä sitä olemaan hiljaa siitä muille? Toivottavasti autto:)

<3

Mä en ainakaan yhden katseen peruusteella uskoisi vielä niin hyvään tuuriin, mutta mahdollista se voi olla?

Nimetön

Tietty voi olla totta että hän tykkää sinusta. Mene vain rohkeasti puhumaan hänelle ja pyydä häntä ulos. Mitä enemmän hän on kanssasi, sitä varmemmin teille tulee hyvä suhde. Musita olla oma itsesi ja puhua ja kuunnella tyttöä. Ole rohkea :)

;(

Mut jos sei pidäkää musta. En oo kovi suosittu tai emmä tiä.

Nimetön

Herää pahvi! Jos se tykkää sust ni ota selvää jos ei ni ei maailma siihen kaadu. Ja jos rupeet lyllertämään pohjamudissa ja päivitteleen et ku et oo tarpeeks suosittu ni et varmasti löydä ikinä ketään! Rohkeutta peliin!!! :) yes u can

Vastaa aiheeseen: Epävarma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top