Siirry sisältöön
Masentaaaaa

Siis yks tyttö johon oon ihastunut (ollaan molemmat 14v) mut se ei oo niinkään ihastunu muhun, yks päivä vaa katos koulusta. Se sano mulle et se ei itekkää tiiä mis se on ja sillee ja sit mä selitin sille mun tunteista sitä kohtaan ja niin. Sitten yhtäkkiä se sano et se estää kaikki senn yhteistiedot ja se poisti sen instagram tilin ja esti mut ja kaikki sen kaverit. Nyt mä oon huolestunu missä se on ja mitä sille on tapahtunu et onks sil kaikki okei ja tää on aivan sika ahdistava juttu koska mä vaan toivon et sillä ois kaikki hyvin ja mä voisin taas viettää senn kaa aika… :(

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Epävarma tilanne kaverin kaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top