Siirry sisältöön
14v miehen alku :D

Joo oon 14v poika jolla on 13v tyttöystävä. Oon kuitenki huomannu että mun tyttöystävä haluis mennä vähän pitemmälle [osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Hei,

olette vielä tosi nuoria molemmat. On hienoa, että pohdit omia tuntemuksiasi ja onkin erityisen tärkeää tässä asiassa kuulostella itseään. Pidemmälle tulisi edetä vasta sitten, kun molemmat ovat täysin varmoja asiasta. Seksi on asia, joka tuo mukanaan myös vastuuta, nimittäin omista ja toisen tunteista. Täytyy olla myös valmis huolehtimaan suojasta, jotta ette joudu tilanteeseen, johon ette ole vielä ollenkaan valmiita. Tärkeää on luottamus (mitä teiltä toivottavasti löytyykin), avoimuus ja molempien tunteiden huomioon ottaminen.

Oletko kertonut tyttöystävällesi omista fiiliksistäsi? Hänen tulisi kunnioittaa sitä, ettet ehkä ole vielä valmis. Mikään kiire ei ole ja läheisyydestä voi nauttia toisen itselleen tärkeän ihmisen kanssa niin monella eri tavalla. Halailla, pussailla, pitää kädestä, silitellä, nukkua lähekkäin.. Pidemmälle ei kannata kiirehtiä, ettei tarvitse katua jälkeenpäin sitä, että eteni liian nopeasti johonkin sellaiseen, johon ei ollutkaan valmis. Suhteenne ei tulisi kärsiä siitä, että toinen ei ole vielä valmis etenemään pidemmälle. Pidä siis rohkeasti kiinni omista rajoistasi ja tunteistasi.

Mukavaa Itsenäisyyspäivää ja viikonloppua!

Vastaa aiheeseen: Epävarmuutta [osa otsikosta poistettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top