Siirry sisältöön
13vtyttö

en tiiä mitään epillereiden ostosta ja haluaisin alottaa niiden käytön. Oon 13v enkä oo harrastamas seksiä ennen ku täytän 15v, mut mun menkat on tosi kivuliaita ja haluaisin muutenki ottaa epillerit käyttöön rintojenkasvun toivossa. Jos pyydän esim terkkarilta niitä niin saanko pillerireseptin sit siltä vai keltä,,?? paljonko sellaset maksaa ja eihän mun tarvi vanhemmille kertoo niistä???

Ketsuppi

Moi! Kannattaa varmaan mennä terkkarille alkuun juttelee ja/tai lääkärille. Vanhemmille kannattaa varmaan kertoa, mutta en tiedä onko välttämätöntä. Hinnasta en tiedä.

moi! kannattaa ottaa kelakortti mukaan ja mennä puhumaan vaikka eka terkkarille! se varmaan ohjaa sut paikalliseen terveyskeskukseen ja tota juttuu varmaan tutkitaan. sä oot yli 12 niin sun vanhemmat ei kai pääse sun omakantaan, Eli sun ei tarvii kertoo asiasta niille. kandeis kuitenkin jutella sun vanhemmille tosta koska salailu voi tuntuu ahdistavalta ja be voi tukee sua! ite asun varsinaissuomes ja tääl on ainakin silleen et valtio maksaa kaikki ehkäisyjutut sulle johonki tiettyyn ikään/rajaan asti. et tarkottanu niit ehkäisyks mut niin en tiiä en oo asiantuntija. kai gynekologi tutkii tota? tsemppii toivottavast saat jonkun ratkaisun noihin sun kipuihin meinaa tiiän et be ei oo mukavii!

15v

Siis wtf mikä toi ennen ku on 15 juttu on XDDDDDDDDDDD mut tosiaa kannattaa vaa kertoo terkkikselle jne, niil o vaitiolovelvollisuus niin eine sun vanhemmil kerro ellei oo pakko 👁👄👁

Vastaa aiheeseen: Epillerit 13vuotiaana?? (apua!!)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top