Siirry sisältöön

Eräs luokkani poika yrittää tehdä vaikutuksen, tai niin ainakin luulen. :0

PikkuMyy

Eräs luokkani poika on ollut aika erikoinen viime aikoina. Hän istuu lähelläni luokassa ja välillä huudahtaa: – Kato, KATO! Kun käännän päätäni katsoakseni hän alkaa esittämään, että hänellä olisi nuuskaa huulessa. :/ Joskus hän myös huudahtaa samoin ja on sitä ennen käärinyt paperista pötkylän, jota esittää polttavansa, niinkuin tupakkaa.

Istun muutenkin luokassa kunnon poika nurkassa. Siellä saan useasti kuulla runkkaamiseen, pornoon sekä seksiin liittyviä asioita. Opettaja on kyllä huomannut tämän, mutta ei kauheasti välitä. ”Se on vain osa tuota ikää.” Ei se minua kauheasti ahdista tai muutenkaan. Kyseinen poika on vain useasti kiihkeästi noissä keskusteluissa mukana.

Pitemmän aikaa sitten tämä sama poika heitteli kaverinsa kanssa jäisiä lumimöykkyjä ikkunaani. Lähtivät äkkiä karkuun, kun ymmärsivät jääneensä kiinni.

Poika 14

Huomaa että oot ala-asteella

Poika :)

Ala-asteella ne on yleensä tollasia. Kannataa vaan sanoo rohkeasti ettei ole kiinnostunut nuuskaamisesta tai polttamisesta ja puhuuko ne pojat siellä nurkassa kesken tunnin? Ja jos niin, opettajan pitäisi kyl huomauttaa siitä. Toi nuuskaamisen/polttamisen esittäminen ja lumimöykkyjen heittely ikkunaan voi olla myös joku temppu kavereiden hyväksynnälle.

Vastaa aiheeseen: Eräs luokkani poika yrittää tehdä vaikutuksen, tai niin ainakin luulen. :0

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top