Siirry sisältöön
EWR

onko paha jos seurustee 17 vuotiaan kanssa ja on itse 13 vuotias. jos todella rakastan häntä?

Ohhoh, onhan siinä ikäeroa! =S

Sinähän tiedät mitä tuonikäiset pojat haluaa? Elä anna käyttää itteäs hyväksi =)
(jos olet tyttö) (toden näköisesti olet)

mnmnm

hei, olen itse 16. vuotias ja muistan kuin eilisen päivän sen kun olin 13 vuotis tytöntyllerö 7-luokalla ja olin ihan varma myös itse että rakastaisin itseäni huimasti vanhempaa jätkää, no eihän se niin ollut, onneksi jätkä tajus jättää asian sikseen kun kuuli jossain vaiheessa ikäni.. joten suosittelen sinua nyt kasvamaan.. tosin jso jätkä ei sinua mitenkään mihinkään pakota/yritä. mutta yleensä jätkät ei mistään ihan liian nuorista piittaa muutakuin yhden asian takia… tajaut ainakin kun kassvat pari vuottaa..

Kokenut

Mielestävi tuo ikäero on suuri paitsi sitten kun olet jo itsekkin lähellä 18. Olen itse kokenut saman ja silloin totesin että se oli virhe. Mutta eihän minun kokemus ole sama kaikilla mutta ehdotan sinua kasvamaan lisää. :)

:DD

Aika iso ikäero… mutta jos sä oikeesti rakastat sitä jätkää nii hyvä on, mutta älä anna sen käyttää sua hyväksee.

jaa

Ei ikäero haittaa, kunhan et joudu tekemään mitä itse et halua. Ikäero ei tunnu niin merkittävältä vanhemmalla iällä, joten ei se nyt niin paha ole. Kunhan et seurustele 40 vuotiaan kanssa!

stondaaja

ei ole mitään pahaa seurustella vanhemman kanssa! :) ikä erolla ei oo mitää väliä muuta kun seksin harrastamisesen kanssa ku on sakko lihaa! :D

Sama juttu:))

Olen itse 14w ja vietän paljon aikaa 17 wuotiaan kanssa koneella ja vapaa-ajalla.. Juttelemme todella paljon ja hän sanoo että olen todella mukava eikä meidän välillä oo mitään mistä emme voisi jutella toisillemme:) Olen itsekkin miettinyt ikäeroa ja vanhempani ovat sanoneet että se on iso ikäero vaikkeivat he edes tiedä ”meistä”. Mutta en ole lopettanut ”suhdetta” koska ikäero on vain numeroita ja isovanhempien ikäero on 38wuotta! Vastaa tähän kun olet lukenut tämän:))

Nimetön

hmm, kannattaisikohan vielä miettiä? Tuon ikäset pojat ajattelee vaan alapäällään. Etköhän sä nimittäi viel kerkee olla monen kivan pojan kaa sun elämäs aikana.

jokupoika 96

ei kannata seurustella sen kanssa jos se on niin vanha. se haluaa vaa pöksyihis. ja 13 vuotiaana ei todellakaan kannata aloittaa sukupuoliyhdyntää.

eimidii

Eihän tuossa sinänsä mitään pahaa ole :P seksiä jos meinasitte harrastaa niin pitäkää salassa ettei sun kundis saa sakkoja :D

Vastaa aiheeseen: ERE

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top