Siirry sisältöön
kiusattu

olen venäjältä tiedättä kyllä milää sanalla minua haukutaan joskus minun tekisi mieli nostaa nyrkit mutta sitten minua kiusattaisiin enämmän.olen tosi hyvä tekemään kortti temppuja ja minulle sanotaan sillai että jos joskus kaadut kortit tulee pelastamaan.mitä sillä on väliä jos on eri maasta minulla on kahden maan taitoja mutta minäen silti ylpeile niillä

sad

Onsevaa kumma..

mylittlelife

Rupesin ite just harjottelee kortti temppuja :D

:))

Se on tosi hienoo jos joku on eri maasta. Arvaa mä toivoisin et mun luokalla olis joku muu kuin suomalainen! Jos kiusaaminen ei lopu niin yritä saada kavereita. Ne auttaa jos joku yrittää kiusata.
Jos susta tuntuu että sulla ei oo kavereitakaan ja kiusaaminen jatkuu, kerro äidille tai iskälle ja pahassa tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä poliisiin. Sehän niitä kiusaamistapauksia hoitaa useinkin…?

Nimetön

sua kiusataan, koska osa pitää venäläisiä Suomessa huonompina ihmisinä (minä en heihin kuulu) ja ihmiset on niin ennakkoluuloisia. Kerro jollekkin sun haukkumisestasi ja vähän äkiiä, että se ei mee pidemmälle.

maanmatonen

Voisitko sä kertoo jollekki opelle että sua kiusataan? Sun ei tarvii kestää sitä ja sulla on ihan yhtälailla oikeus helppoon elämään kuin muillakin. Voithan sä puhuu jollekki toisellekki läheiselle ihmiselle, esim vanhemmilles?

Aada

Musta ois ainaki tosi kiva jos meijän luokalla olis eri maalainen!

Tuli vaan mieleen semmonen pikku vinkki et jos teijän luokalla on joku muukin jota vähän kiusataan tai jotenkin ollaan ilkeitä, niin voisit ystävystyä sellasen kans. Tai jos teidän luokalla on joku tosi kiltti tyttö niin se ei varmasti kiusaa…? Eipä muuta.
Terveisin Aada J.

:)

Harmi että sua kiusataan… :( yhdyn muihin ja kehotan kertomaan jollekin aikuiselle. Kiusaajat on oikeesti ite surkimuksii… Ne on ehkä sulle kateellisii jostaa, ja sit ovat olevinaan muka parenpia. Mä oon kuitenkin varma että saat vielä kavereita :) älä välitä kiusaajista. Anna niiden puheiden mennä toisesta korvasta sisää ja toisesta ulos. ;)

Vastaa aiheeseen: eri maasta. vastatkaa kaikki

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top