Siirry sisältöön
emo(ko)??

Moi on 12v tyttö. Must a on tullu murrosiän myötä sellanen et pukeusun mieluiten mustiin/tummiin vaatteisiin, housut revittyjä ja hirveesti ketjuja. Eli mun besu alotti tän koko jutun,ku meil piti kirjottaa lapulle kaikista joku positiivinen Asia… mulla luki huora,emo,punkkari,gootti,itserakas ja paljo muita loukkaavia asioita… niin ett miten saisin Asian muuttumaan…?? Kiltti vastatkaa. Oonko hirvee emo/gootti/punkkari??

Sartsu – Verkk@ri

Moi,

Voit olla ”emo, gootti, punkkari” tai mitä vaan, eikä se tarkota että oot hirvee :D Oo rohkeesti sen tyylinen mitä ite haluut, äläkä välitä jos jotkut eivät tykkää. Omaan käyttäytymiseen kannattaa kiinnittää huomiota ja sitä voi muuttaa, mutta älä yritä muuttaa luonnettasi. Ne ovat kaksi eri asiaa.

-Sartsu

muottiin puristettu

Mulla oli samantyyppinen ongelma kun menin seiskalle, pukeuduin maastohousuihin ja mustiin paitoihin ja niittivöihin. Sit sain kuulla kaikkee että oon emo ja haen huomioo, vaikka olin tosi ilonen persoona ja mulla oli paljon kavereita. Mulla oli lyhyet, 1cm pitkät mustat hiukset. No, sit aloin seurustelee, ja mua ja mun poikakaveria haukuttiin homoiks (vaikka oon tyttö). Siitä lähti mun alamäki, mua kiusattiin koko yläasteen ajan. Vaan siks että mulla oli ylisuuret maastohousut ja silmät ympäröity mustalla rajauskynällä. Pahin asia oli, että mun rakas päivystävä vihjaili vähän väliä ”miks et vois meikata nätimmin niinku normaalit tytöt” tai jos käveltiin kaupassa ja siellä oli joku vaaleenpunanen paita niin heti se sanoi että ”tää sopisi sulle tosi hyvin kulta” vaikka tiesi hyvin että en ikinä pukis sitä päälleni. Amiksen ekalla aloin sitten kyllästmään koko touhuun ja pärjäsi hiukset takasin ruskeiksi. Opettelin meikkaamaan ”nätisti”. Heitin maastohousut kaappiin ja aloin käyttämään tiukkoja farkkuja, värillisiä vaatteita ja ostin jopa käsilaukun. Pahimmalta tuntuu, kin näkee vanhoja tuttuja ja saa kehuja kuinka kaunis on. Ei ikinä vaan kukaan sanonut sitä sillon kun olin oma itteni. Ajattelin että se olis ohi, mutta kun laitoin musiikkia läppäriltä soimaan (aika raskasta musaa) poikaystäväni sanoi että ei halua kuunnella moista p****a. Sitten se ihmetteli miks mä kuuntelen sitä, että eihän sellasta kuuntele kuin emot ja teinihevarit. Mitä jos olen sisältä sellainen?

ei oo todellista

Mä en tajuu tollasta leimaamista!!! Pukeudu nii ku haluut äläkä kuuntele muita!! Ite pukeudun siihen mistä tykkään en siihen mistä muut tykkää :) tyyliäni kutsutaan omaperäiseksi… Enkä loukkaanu siitä. Mutta itse tunnen samallalailla pukeutuvan tytön joka on ihan huipputyyppi! Toki ensivaikutelma saattaa olla pelottava, tarkotan jos on noi ketjut ja paljon mustaa jne mut ei se tarkota et ois heti jotenki outo tai jotai.. Mä en tajuu..

Mut tsemppii!!! Pidö kiinni siit sun tyylistäs jos se tuntuu siltä että viihdyt siinä ;)

Päivä /vai/ Yö

Vaikka muuttaisitkin tyylisi olisiko sillä väliä? Tämä pieni maailma on täynnä ihmisiä, jotka löytävät tai keksivät omaksi iloki toisille murhetta.

Kirjoitan itsestäni esimerkin :

Jos saan kokeesta 9 olen hikke.
Jos saan kokeesta 6 olen tyhmä.
Jos en vastaa heti olen mykkä.
Jos puhun koko ajan olen ADHD.
Jos pukeudun eri tavalla kuin muut olen outo.
Jos pukeudun kuin muut olen matkija.
Jos meikkaan olen lissu.
Jos en meikkaa olen ruma.
Jos en uskalla tehdä jotain pahaa olen nynny.
Jos teen jotain pahaa olen pahis.

Tuonkin löysin joltain netti sivulta, mutta se on niiin totta.
Niin se vain menee. =(
Ei ole täydellistä tyyliä tai persoonaa joka mielyttäisi muiden mielipiteitä täydellisesti . Älä anna muiden lannistaa.

Sanat ovat vain sanoja!!!

tyttö 92

törkeätä, ei kenenkään pitäisi kuulla tuollaisia kommentteja. Ole rohkeasti oma itsesi, äläkä alistu muiden miellyttämiseen.

Olen itsekin rokki ihmisiä ja annan sen näkyä enemmän tai vähemmän esim vaatteissa ja meikissä. Sain itsekkin aikamoisen nivaskan kuraa niskaani ylä – asteella ku en mennnyt massan mukana. Yleisimmät valitukset olivat”onks sun pakko pitää noita vaatteita”, ”miksi et ikinä laita hiuksia ” jne lopun voitkin kuvitella.

En muutenkaan ole kauhean naisellinen, meikkaan harvoin ja hiuksia laitan joskus ja jouluna mutta musta on aina in :) joten älä välitä mitä muut sanovat ja jos kaveritkin nipottavat niin vaihda porukka. Itse en juurikaa jaksa välittää jos joku rupeaa asiasta nipottamaan,sillä jos en kelpaa tälläisenä kuin olen niin oivoi :)

joten ole rohkeasti oma itsesi, sanoivat muut mitä tahansa :)

Samanlainen tyttö

Hei mulla oli sama ongelma kans ja on oikeestaan vieläkin.Älä anna niiden häiritä en mäkään antanu ja nyt kun ne tuntee mut niin mulla on aika paljon kamuja jopa niistä jotka pahaa musta puhuivat.Sen lapun olisit voinut näyttää opelle joka olisi voinut tehdä asialle jotain,meillä koulussa tehtiin samalla lailla lappusysteemillä ja mustakin luki pahaa siinä. Näytin sen opelle ja asia muuttui. Tsemppiä systeri kyllä se siitä :)

M

Oo rohkeesti vaan oma ittes. Jokasel on oma tyyli, eikä ns. väärää tyyliä oo olemassa, jokanen pukeutuu/näyttää milt ite haluaa.

Kirjotan ny näin miespuolisen näkökulman asiaan. Itteeni nuorempana kiusattiin kyseisestä syystä koska näytin erilaiselta. pojilla ei saanut mukamas olla pitkä tukka, pääosin mustat vaatteet jne.. aikansa sitä kesti, mutta kun en enää jaksanut välittää kiusaajien sanoista, he kyllästyivät ja siirtyivät kiusaamaan jotain toista. Se, joka toista kiusaa, on itse todennäköisesti heikompi

nyt näin nuorena aikuisena voin todeta että oli hyvä etten muuttanut tyyliä muiden takia. nykyään olen itse punk-henkinen omistan kulma ja korvakorut ja pukeudun miten itse haluan. uskon että ympärillä olevilla ihmissillä on isompiakin murheita kuin minun ulkonäköni. Omaperäisyydes ei oo mitään pahaa, rohkeesti vaan

Sofi-possu

No, mun tyyli on niinku sellanen ”pikku-tyttö-tyyli”, vaikka olen pian ylä-asteel. Mä niinku puen sellaset söpöt pinkit puuvilla-toppahousut ja söpö liila huppari. Yks poika kommentoi tänään mun tyyli pikku-tyttömäiseks, mut oon ylpee siitä! :) Se on mun tyyli! <3
T: Sofja, "pikkutyttö"

Sofi-possu

No, mun tyyli on niinku sellanen ”pikku-tyttö-tyyli”, vaikka olen pian ylä-asteel. Mä niinku puen sellaset söpöt pinkit puuvilla-toppahousut ja söpö liila huppari. Yks poika kommentoi tänään mun tyyli pikku-tyttömäiseks, mut oon ylpee siitä! :) Se on mun tyyli! <3
T: Sofja, "pikkutyttö"

Vastaa aiheeseen: eri tyyli(kö)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top