Siirry sisältöön
Elli

Eli siis oon 12v tyttö, ja mä asun vähän niinkuin eri ”universumeissa”
Nää on siis mun itse keksimiä paikkoja (tai jostain fandomeista missä oon) ja oon jäänyt lähes loukkuun niihin.
Ne on ns. mun mielikuvituksen tuottamia paikkoja, joissa mä oon se ”päähahmo”. Esim. Oon tunnetuin näytteliä, ja koska mulla on aina ollut niin hyvä mielikuvitus niin näin kaiken samalla tavalla kun muutkin paikat. Jotkut sanoo että se on epätavallista. Päädyn lähes kokoajan siihen maailmaan, ja on todella vaikea tulla takas tähän maailmaan. Siinä on se huono puoli, että näitä on yli 4 muutakin ”maailmaa”, esim. Harry Potter maailma, Hamilton- maailma, tämä maailma, lähes samanlainen maailma kuin tämä, mutta mun ihastus täältä tykkää musta, ja vielä pahin näistä kaikista, maailma, jossa oon murhannut mun oman äidin, ja olisin iloinen siitä, vaikka en oikeesti haluais tai olis iloinen. Ja vielä huonompi puoli on se, että mä siis päädyn kokoajan noihin maailmoihin. Jopa sillon jos puhun. En pysty hillitseä itseäni. Rupean joskus puhumaan ääneen noissa paikoissa mitä teen siellä, ja mua luullaan hulluks kun oon puhunu tosta äidin murhaamisesta. Tää häiritsee hirveesti… en pysty keskittymään mihinkään. Tän takia mulla menee koulu huonosti… ja tietäisittepä te kauan tän kirjoittamisessa kesti kun hyppäsin kokoajan toiseen maailmaan… en enään edes tiedä mikä on se oikea maailma, oon pyytänyt nyt lähes jokasessa apua. Onko tää itse keksimä vai oikea maailma? En tiedä… oon tulossa hulluksi. Auttakaa!!
En voi mennä minnekkään puhumaan koska en ole semmonen kuka tykkää puhua, ja mulla kestää asioiden kunnolla miettimisessä noin 5 minuuttia, jopa tavallisessa matikantehtävässä koulussa!!!
Olenko hullu? Mitä teen?

Nimetön

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Eri universumit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top