Moisä

Moiii! Oon siis 12-vuotias tyttö enkä ole läheskään kuin kaikki muut minun ikäiset tytöt. Ensinnäkin sanon ”minä” kun kaikki muut ympärillä sanoo ”mä” enkä kiroile. Suurin osa luokasta kiroilee. Sitten minä tykkään koulusta. En tiedä miksi! Minä myös pukeudun aivan toisella tavalla, kuin muut. Rakastan kaikjea vaaleanpunaista ha muuta vaaleaa, käytän lähes joka päivä hametta tai mekkoa. Kaikki muut tytöt luokassa pukeutuu samalla tavalla toistensa kanssa (tiukkoja farkkuja, huppareita, farkkutakkeja..) lukuun ottamatta parasta kaveriani. Tuntuu jotenkin että olisin persoonallisin siitä luokasta tai jotain XD.

Sitten se, mistä pidän eniten itsessäni; minun itsetuntoa on vaikea horjuttaa. Jos joku vaikka sanoo ”oot ruma” vastaan ”ookoo”. En ota sellaista mitenkään itteeni. Tai jos joku sanoo jotain minun vaatteista, voin sanoa ”osta minulle sitte parempia”. Vain minun kaverit voi loukata minua sanoilla, mutta ei ne niin tee. Ollaan tunnettu liian kauan, niin vahingossakaan ei tuu mitään sellasta.

En kuitenkaan tykkää minun ihon- ja tukanväristä yhdessä, koska se välillä näyttää oudolta. Toivoisin, että minulla olis tummanruskea tukka. Minun naamakin oli mielestäni tosi ruma ennen. Nyt kutosella minä oon varmaan ilosin, mitä minä koskaan oon ollu.

Kiitos kun jaksoit lukea! Toivottavasti oot kunnossa

Lilja, verkk@ri

Moi!

Ihanaa, että ajattelet noin. Erilaisuus on kultaa. Minua alkoi hymyilyttää lukiessa viestiäsi. On upeaa, että olet juuri sellainen, kun olet.

Jokainen on kaunis omalla tavallaan, ei ole olemassa rumaa ihmistä,

Olet mahtava tyyppi! Oikein mukavaa syksyä sulle! <3

-Lilja, verkk@ri

Helou :D

Moi kamuu ;DD

Ada

Sä oot tosi itse varma ja en tyylii ees osaa kirjottaa ku en tiiä onks itse varma yhdys sana😂

You are beautiful

Toi on tosi erilaista. Ei sitä ihan joka päivä nää tyttöä joka pukeutuu mekkoihin tai hameisiin. Toi on tosi uniikki ja erilainen tyyli. Kaikki aina ajatelee et ne on erilaisia sillä et ne pukeutuu ns ”poikamaisesti” mut oikeesti kaikki tekee sitä mut sä erotut. You are a star. Ja muista pysyä tollasena. Ja tosi kivaa et sua ei haittaa jos ihmiset ei tykkää siitä mitä sä teet.

Hello

Mäkin oon aika erilainen kun muut. Ymmärrän sun fiiliksen. Mullakin on hyvä itsetunto ja se on ihanaa! Älä anna ittes taipua muitten antamaan muottiin. Ois tooosi tylsää jos me kaikki oltais samanlaisia!

Pidä hauskaa! ❤️😌

Vastaa aiheeseen: Erilainen kuin muut ja ylpeä siitä
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.