Siirry sisältöön
Moisä

Moiii! Oon siis 12-vuotias tyttö enkä ole läheskään kuin kaikki muut minun ikäiset tytöt. Ensinnäkin sanon ”minä” kun kaikki muut ympärillä sanoo ”mä” enkä kiroile. Suurin osa luokasta kiroilee. Sitten minä tykkään koulusta. En tiedä miksi! Minä myös pukeudun aivan toisella tavalla, kuin muut. Rakastan kaikjea vaaleanpunaista ha muuta vaaleaa, käytän lähes joka päivä hametta tai mekkoa. Kaikki muut tytöt luokassa pukeutuu samalla tavalla toistensa kanssa (tiukkoja farkkuja, huppareita, farkkutakkeja..) lukuun ottamatta parasta kaveriani. Tuntuu jotenkin että olisin persoonallisin siitä luokasta tai jotain XD.

Sitten se, mistä pidän eniten itsessäni; minun itsetuntoa on vaikea horjuttaa. Jos joku vaikka sanoo ”oot ruma” vastaan ”ookoo”. En ota sellaista mitenkään itteeni. Tai jos joku sanoo jotain minun vaatteista, voin sanoa ”osta minulle sitte parempia”. Vain minun kaverit voi loukata minua sanoilla, mutta ei ne niin tee. Ollaan tunnettu liian kauan, niin vahingossakaan ei tuu mitään sellasta.

En kuitenkaan tykkää minun ihon- ja tukanväristä yhdessä, koska se välillä näyttää oudolta. Toivoisin, että minulla olis tummanruskea tukka. Minun naamakin oli mielestäni tosi ruma ennen. Nyt kutosella minä oon varmaan ilosin, mitä minä koskaan oon ollu.

Kiitos kun jaksoit lukea! Toivottavasti oot kunnossa

Lilja, verkk@ri

Moi!

Ihanaa, että ajattelet noin. Erilaisuus on kultaa. Minua alkoi hymyilyttää lukiessa viestiäsi. On upeaa, että olet juuri sellainen, kun olet.

Jokainen on kaunis omalla tavallaan, ei ole olemassa rumaa ihmistä,

Olet mahtava tyyppi! Oikein mukavaa syksyä sulle! <3

-Lilja, verkk@ri

Helou :D

Moi kamuu ;DD

Ada

Sä oot tosi itse varma ja en tyylii ees osaa kirjottaa ku en tiiä onks itse varma yhdys sana😂

You are beautiful

Toi on tosi erilaista. Ei sitä ihan joka päivä nää tyttöä joka pukeutuu mekkoihin tai hameisiin. Toi on tosi uniikki ja erilainen tyyli. Kaikki aina ajatelee et ne on erilaisia sillä et ne pukeutuu ns ”poikamaisesti” mut oikeesti kaikki tekee sitä mut sä erotut. You are a star. Ja muista pysyä tollasena. Ja tosi kivaa et sua ei haittaa jos ihmiset ei tykkää siitä mitä sä teet.

Hello

Mäkin oon aika erilainen kun muut. Ymmärrän sun fiiliksen. Mullakin on hyvä itsetunto ja se on ihanaa! Älä anna ittes taipua muitten antamaan muottiin. Ois tooosi tylsää jos me kaikki oltais samanlaisia!

Pidä hauskaa! ❤️😌

moii :)

Kumoa mul ois parempi itsetunto… esim. kun vähän aikaa sitte halusin laittaa erilaisen kampauksen kouluun kun mulla on yleensä, niin en vaan uskaltanut, koska pelkäsin niin paljon mitä muut tulee sanomaan ☹️☹️.

Olisko jollain jotai vinkkejä parempaan itsetuntoon?🙃

Ae

Mä oon kans kutosella ja kaikki muut kiroilee paitsi mä. Mun kaveritki. En oikeesti tiiä haluaisinko enää olla niitten kaveri ku ne puhuu vaan pojista ja energiajuomista. Ja kiroilee. Mul on yks hyvä kaveri joka asuu ihan toisessa kaupungissa aika kaukana ja oon nähny sen viimeks 2 v sitte. Se on mun paras kaveri. Mä oon välkillä mun luokkalaisen kaa mut se kiroilee koko ajan. Mun itsetunto on tosi matalalla ja loukkaannun helposti. Mä en niinku uskalla tehä mitään.

ken tietää barbi ei

Moi! Ihanaa että oot noin itsevarma. Muista että oot täydellinen just noin ja oo omaittes äläkä muutu muiden takia!! Sun hiusten väri ja ihon väri myös on varmasti just hyvä noin ja älä mee muuttamaan sitä. Tottakai hiukset voi värjätä mutta sitte jos oot värjännyt ne niin voit tulla katumaan sitä ja se aito oikea väri on enää vaikea saada takasin, eli kannattaa vaan pitää se nykyinen väri hiuksissa koska oon varma että se on todella upea ja sopii mahtavasti sun ihon värin kanssa!

hatgirl011

Ada itsevarma on yhdyssana.
Mut joo pointtini oli siis se niin ku kaikilla muillakin tähän keskusteluun vastanneilla, että oot ihanan itsevarma. Muistakaa kaikki ootte hyviä just sellasena kun ootte.

soturikissat

jee en oo ainut joka vähän liian itsevarma, paitsi että kyllä oon aika varovainen ja inhoan farkkuja ja muita tiukkia vaatteitaaaaaaa!!!!!!!

ok mut millo vkkv?

Tulipa tosi pirtee ja energinen olo ku luin tätä tekstiä :3
On ihanaa että uskallat olla erilainen ja ylpee vieläpä siitä 🙂✨💕❤

Kaikkee hyvää sulle❤💕✨😊
T. Lanttulaatikko :D

Jes, lisää samanlaisia!
Mä meen just ysille ja meiän luokassa oli vähän samanlaista. Tytöt katto mua tosi vinoon ku en meikkaa enkä pukeudu muodikkaasti vaan tykkään vähän oudoista vaatteista. Oon kiinnostunut hepoista ja politiikasta ja oon tosi intohimonen et haluun päästä pitkälle ja oon valmis tekee hommia sen eteen. Iteki vaan mulkasen takasin aina. Tsemppiä sinne 🥰

14v (koht 15v) tyttö 😍😈💖💜💙Bi

Siis mä oon myös aikalailla samanlainen niinku yli puolet noista oli sammanlaista silleen ku mulla, mutta mä sanon niinku kirjottaessa ”mä” mutta sillon ku puhun ni sanon ”minä” tai välillä saattaa tulla ”mä” mutta se on harvinaista. Niinku en aiemmin osannu sanoo kiusaajille mitään mutta nyt tässä vaiheessa osaisin. Itse asiassa nyt olen paljon parempi minä kuin ennen. Niinku meinaan ulkonäköö. Aiemmin olin idiootti ja ihan tyhmä. Sillon mulla oli ihan vinot hampaat mutta nyt on raudat.

Moi

Mä oon tosi ilonen, ett uskallat olla oma persoonallinen oma itses! Se on tosi hyvä asia! Ja mun mielestä mekot on kans aika kivoja, mutt en aina viiti käyttää niitä.:(

Vastaa aiheeseen: Erilainen kuin muut ja ylpeä siitä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top