Siirry sisältöön
likka vaan

Eli oon siis 14 vuotias tyttö ja oon just eronnut. Mutta siis ongelmathan ei siihen pätty. Mä ja mun ex haluttiin kokeilla jotain uutta (hän oli mua 2 vuotta vanhempi) ja päätettiin sitten kokeilla pienesti että miltä seksi tuntuu. [osa tekstistä poistettu] Tän jälkee ku sanoin sille et saatan olla paksuna (varmuutta ei vielä ole) nii alko hirvee paniikki molemmille. Tän jälkee tein [osa tekstistä poistettu] ja se jätti mut sen takia. Nyt eb yhtään tiiä mitä pitäs tehä. Oisko kellään neuvoja?

MLL Ylläpito

Hei,

jos ette olleet yhdynnässä poikaystäväsi kanssa, on hyvin epätodennäköistä, että olisit tullut raskaaksi. On kuitenkin hyvin tärkeää muistaa jatkossa käyttää aina ehkäisyä. Siten välttyy niin paniikilta kuin ikäviltä seuraamuksilta, kuten sukupuolitaudeilta.

Jos sinulla on edelleen synkkiä ajatuksia, niin kannustan sinua käymään vaikka koulusi terkkarin juttusilla. Terveydenhoitajaa sitoo vaitiolovelvollisuus, joten keskustelujenne tulisivat pysyä teidän kahden välisinä. Voit pyytää terkkaria kertomaan vaitiolostaan, jos se askarruttaa sinua.

Vastaa aiheeseen: ero

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top