Siirry sisältöön
kyllästynyt

Miten tukioppilaista voi erota? Vai voiko ollenkaan? Olen nimittäin ollut jo vähän aikaa tukarina ja ei ole tosiaankaan mun juttu!!

MLL – Kirsi

Toiminnasta voi toki erota, jos se ei tunnu omalta. Tukioppilastoiminta on vapaaehtoistyötä ja hienoa että olet halunnut olla mukana. Keskustele ohjaajasi kanssa, hän varmasti ymmärtää tilanteesi. Voit myös antaa palautetta siitä, miksi toiminta ei enää innosta ja voisiko sitä kehittää jotenkin. Muista myös pyytää todistus siitä että olet kuitenkin ollut toiminnassa mukana ja saanut tukioppilaskoulutuksen. Siitä voi olla hyötyä sinulle jatkossa.

t. Kirsi MLL:stä

VV

Moikka!

Suosittelen ensin miettimään, mikä ylipäätään asiassa mättää. Onko kyseessä kokousaika tai jokin muu yksittäinen tekijä. Mikäli on kyseessä yksittäinen tekijä, neuvottele sen muuttamisesta muiden tukioppilaiden kanssa. Mikäli kuitenkin olet vahvasti ja seisot suoraselkäisenä, kuin tammi sen puolella, että eroaisit tukioppilaista, suosittelen lämpimästi puhumaan tukioppilasohjaajan kanssa asiasta. Ja mikäli eroat, onhan valinta sinun. Kouluissa kuitenkin saattaa olla joitakin omia käytänteitä tämän suhteen, joten paras tietolähteesi on tukioppilasohjaaja.

Tsemppiä ja hyvää jatkoa!

VV

innokas

itse olen myös tukioppilas ja pidän ”työstä” kovasti ! Olen kuullut, että tukioppilas -toiminnasta voi erota :) kannattaa jutella asiasta tukariohjaajien kanssa ja he ymmärtävät asian kyllä hyvin.

Vastaa aiheeseen: eroaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top