Siirry sisältöön
15vtyttö

en tiiä oonko ainoo, mut ku ikää on tullu lisää oon vaa alkanu kaipaamaa mun isää enemmän ja enemmän. mut mä en saa nähä sitä tai puhuu sille, en ees laittaa viestii. haluisin puhuu asiasta jonkun kans mut mun muu perhe vaa alentaa iskää ja valittaa et se ite hommas uuden joka ei anna sen pitää muhu mitää yhteyttä.

Venti is my fav boy

Tosta olis tosi hyvä puhua jonkun kanssa.
Ehkä voisit mennä juttelemaan terveydenhoitajan tai kuraattorin kanssa kun koulu alkaa?

En tiedä mikä oli syy vanhempiesi eroon, mutta kyllä sinun pitäisi saada olla yhteydessä isääsi.

Isäsi uusi rakastaja ei tahdo, että sinä ja isäsi olette yhteydessä.
Mielestäni isäsi rakastaja ei kuitenkaan saisi vaikuttaa tälläiseen. Uskon, että isäsi tahtoo olla yhteydessä kanssasi, muttei uuden rakastajansa vuoksi uskalla. Pelkääköhän isäsi, että menettää hänet?

Onko sulla isäsi puhelinnumeroa? Entä huoltajallasi? Jos on, niin ehkä voisit yrittää jututtaa häntä ja kysyä isäsi numeroa. Jos tuntuu, että puhuminen asiasta on vaikeaa, kirjoita huoltajallesi vaikka kirje. Kerro miltä sinusta tuntuu olla erossa isästäsi ja kuinka kaipaat häntä.
Hänen pitäisi aikuisena tämä ymmärtää, koska hänkin on varmasti joskus ikävöinyt jotakuta kuollakseen.
Hän saattaa olla yhä katkera, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa SINUN elämääsi mitenkään. Sinulla on oikeus olla yhteydessä isääsi.

Toivottavasti saat yhteyden isääsi. Oikein mukavaa loppu kesää sinulle ja paljon voimia❤

:)

Moi!

jos vain pystyt, ota asia kunnolla esille sun perheen kesken. Vaikka sun muu perhe alentaa sitä ja kieltää sua pitämästä häneen yhteyttä, se on silti sun isä. kukaan voi kieltää sinulta oikeutta puhumasta sun omalle isälle. Oot kuitenkin jo 15v joka on mielestäni ns tarpeeksi vanha päättämään omasta oikeudesta puhua isälleen.

Pärjäile ja saat vielä ihan varmasti puhua hänen kanssaan<3

Ei kukaan

Moi! Mun vanhemmat ei oo eronnu mut melkeen mun kaikkien kavereitten on. Sä varmaan oot yrittäny vakuuttaa sun perheelle että sä haluat olla yhteydessä sun isään. Onkohan sulla jotakin kaveria jolle voisit puhua tästä? Mutta onhan näitä nuortennpuhelimia ja sen semmoista jos ei muuta juttuseuraa ole ja haluaisi jollekkin tästä avautua.

.

Et ole ainoa sillä kun olin joku alle1v niin mun äiti ja isä eros! Oon nyt 12.v ja itken joka päivä sitä kun mun äiti ja isä molemmat puhuu toisistaan pahaa ja ne vaan riitelee koko ajan enemmän. Saan olla isällä enään vaan joka toinen viikon loppu. Mä otan osaa ton sun tilanteen takii koska mä tiedän kuinka vaikeeta se voi olla! Voimii sulle!🥺

14 poika

No siis eihä toi oo oikei että ei sais ottaa yhtää kontaktia. Itellä vähä lievempi versio tosta ku äiti suuttuu isälle ja mulle ku olin käyny isäl pari kertaa enemmän kun tavallista ja sit se haluu aina vakuuttaa et kui huono ihminen isä on. Mut ekkö pysty mitenkää otta salaa yheyttä

Vastaa aiheeseen: eronneet vanhemmat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top