Siirry sisältöön
jagee

Haluaisin vaan apua, koska erosin täs vähän aikaa sitten ja tykkään edelleen mun exästä.. Enkä mä halua ketään muuta kun sen mun exän takas.. En eti täältä tyttöystävää, vaan kyselen neuvoo miten pääsisin nopeesti tästä yli..

Azzie

Erotilanteet ovat yksilöllisiä, mutta melkein aina ikäviä.

Joka tapauksessa, ei ole mitään harvinaista murehtia exänsä perään, varsinkin, jos sinulla vielä oli tunteita, kun hän halusi erota. Kannattaa miettiä rauhassa, miksi erositte, oliko se vain toisen päätös, vai tulitteko yhdessä siihen tulokseen, että on parempi erikseen. Ei ole mitenkään myös poissuljettua, että puhut tämän exäsi kanssa, jos kerta kaipaat häntä niin paljon. Keskustele rauhassa eron syistä, älä painosta häntä palaamaan yhteen, vaan yritä saada jonkinlainen selvyys, miksi näin tapahtui. On huomattavasti helpompi selvitä erosta, kun tietää, miksei homma toiminut, eikä mitään jää hampaankoloon. Lyhyttä ja helppoa tietä yli pääsemiseen tuskin on, ainakaan minä en sellaista tiedä, mutta aika parantaa haavat.

Vaahtokarkki

Olen samaa mieltä,että aika on paras lääke ja olen itsekkin kokenut sen toimivan,vaikka se on aluksi ollut vaikeaa.ja asiasta ei saa itseään syyllistää,koska ei itsessä ole vikaa.

make ja rami

suklaata napaan

Vastaa aiheeseen: eronnu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top