Siirry sisältöön

Erosin juuri ensimmäisestä pitkästä parisuhteesta

Hukassa

Moi. Mulla ei oo monia kelle puhua asiasta, joten päätin kirjoittaa tänne. Oon 16v tyttö ja erosin siis ensimmäisestä pitkäaikaisesta poikaystävästäni juuri. Nyt olo on todella tyhjä ja masentunut, en tiedä miten tästä pitäisi jatkaa. Joka asia mun elämässä muistuttaa tästä pojasta ja ahdistaa todella paljon. Toki, jos järkevästi yritän ajatella niin ero oli melkein ainoa ratkaisu, mutta välitin todella paljon tästä pojasta. [Osa viestistä poistettu] Todella yksinäinen olo, kun mulla ei juuri montaa ystävääkään ole. En tiedä mitä tällä tekstillä haen mutta jonkilaisia neuvoja? Verstaistukea?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Lone rider

Moi olin vähän aika sitten samassa veneessä ja siihen auttaa aika lailla oma rauha

Vastaa aiheeseen: Erosin juuri ensimmäisestä pitkästä parisuhteesta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top