Siirry sisältöön
cal

Heips,

Pidän yllä sosiaalisen median kanavaa, mis mulla on yli sata seuraajaa. Kaikki nää on tosi aktiivisia mun kanavalla, mit se alkaa mennä jo yli.

Mun kanavalla on siis mahdollisuus antaa palautetta tai vaan kysellä multa asiallisia kysymyksiä anonyymisti. Vastaan/reagoin näihin viesteihin sit usein mun kanavalla.

Jos en vastaa kanavalla, niin sit vastaan tietyllä merkillä tälle kysyneelle käyttäjälle, jos se viesti oli esim. vent, enkä haluis laittaa semmosia kanavalle paljoo – koska sellanen sisältö triggeröi monia, ja haluun pitää mun kanavan kuitenkin ystävällisenä mahollisimman monelle.

Kuitenkin jotkut älykääpiöt on päättäny alkaa matkimaan mun tapaa kirjottaa ja on käyttäny samaa merkkiä mitä mä käytän, kun vastaan niihin viesteihin. Jotkut esittäjät haukkuu viestin lähettäjän ihan pystyyn, jotkut kertoo päättömiä asioita kanavan ylläpitäjästä [musta], ja oon alkanu miettimään että onko tää sit kunnianloukkaus. Esim. Mun kotiosoite on sieltä tainnu lennellä, mut sain viestin aika nopeesti poistettua.

Koska nää esittäjien viestit on täysin anonyymejä, ei oo esim käyttäjätietoi, niin tekijää ei pystytä tavoittamaan.

Vastaa aiheeseen: Esittäminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top