Siirry sisältöön

Estääkö lestadiolaisuus minun ja pojan suhteen? :oo

13wee tyttö___<>___

Tykkään kovasti yhestä pojasta ja se on lestadiolainen. En halua tätä esteeksi. Minäen ole lestadiolainen ja poika ei voi seurustella kanssani, koska hänen vanhempansa eivät hyväksy sitä, että hän seurustelee jonkun muun kanssa kuin lestadiolaisen. Hän nimittäin tykkää minusta vähän. Mitä teen?
Toinen on se, että hän on kaksi vuotta minua vanhempi ja no, se ei minua haittaa. Mutta voiko lestadiolainen harrastaa tarpeeksi vanhana ja kun on valmis, eli voiko hän harrastaa seksiä? Eikö olekin niin että ehkäisyä he eivät käytä ja tämä estää nuorena tämän?

it’s ok

Itsellä oli sama tilanne tosin poika piti minusta hirveän paljon ja ikäeroa oli vain vuosi. Hän oli aivan mahtava tyyppi ja kaikkea muutakin.hän sai minut tuntemaan itseni erityiseksi ja hyväksi sellaisena kuin olen Asia eteni niin että tuijotteltiin, hän kertoi ystävilleen ja he tuntuivat hyväksyvän asian. Joskus puhuimme ja näin. Hän kuitenkin lähti eri kouluun opiskelemaan joten :(

Mutta hän oli luullut että minäkin olen lestadialainen, asia ei tosin haitannut ketään muuta lopuksi kuin hänen isäänsä (poliisi),joten emme tehneet yhtään mitään melkein ikinä,.joten jos todella pidät hänest ja hän sinusta Uskaltaudu puhumaan ja tehkää jotain, sillä joskus vain saatat menettää sen.vähänkin mitä sinulla on. Uskon että hänen vanhempansa oppivat hyväksymään sinut :)

Joo onhan se toki niin ettei saisi muka käyttää ehkäisyä, mutta silti jotkut käyttävät ja näin. Usein vain vanhollislestadialaiset noudattavat prikulleen näitä säädöksiä. Ja voivathan hekin harrastaa seksiä nuorena mikäs siinä,.

joku vainn..

Moikka. Oon itse lestadiolainen ja meitä on.monii erilaisii.. Eli jotku alkaa seukkaan ja jotku ei ( eri uskonnon kans )……z.z.dn Jos kumpiki tykkää riittävästi, voi se EHKÄ alkaa seukata sun kaa. Emt!? Mut joo alaikäsenä me ei harrasteta eikä suurin osa meistä käytä ehkäsyy vanhempanakaan.. Ollaan vaan tällasii.. Ei maha mitää. Mut siis tää oli mun kannalta tää teksti. En tiiä yhtään sen pojan mielipidettttä yms.. !? Kiitosss (:

Vastaa aiheeseen: Estääkö lestadiolaisuus minun ja pojan suhteen? :oo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top