Siirry sisältöön

Etiäiset, enneunet, yliluonnolliset kokemukset? Go here!

Superpowers

Hei.

Onko teillä koskaan ollut etiäisiä tai enneunia?
Etiäinen siis tarkoittaa, että näet tai tunnet jonkun asian tapahtuvan lähiaikoina, sitten se tapahtuu oikeasti minuuttien kuluessa.
Enneuni taas on lähes sama kuin etiäinen, mutta sitä kokeissa ollaan nimen mukaisesti unessa. Enneunia voi vähän jopa joutua tulkitsemaan, sillä ne eivät välttämättä näytä suoraan, mitä tapahtuu vaan kertovat sen vähän kaarrellen, esimerkiksi varoituksen tai käskyn muodossa.

Minulla on ollut sekä etiäisiä että enneunia. Etiäisiä ja niitä tilanteita en muista, sillä olin melko nuori kun koin niitä. Iän myötä ne ovat vähentyneet, mutta ne eivät olleet mielikuvitusta.

Yksi pysäyttävimmistä enneunistani oli vähän aikaa sitten, ennen kuin minulla nyrjähti nilkka. Olin jo pitkään käyttänyt samoja lenkkareita ja niissä alkoi pohja mennä tasaiseksi. Minun oli pitkään pitänyt ottaa uudet lenkkarit käyttöön, mutta en koskaan muistanut.
Sinä yönä näin unta että laitoin lenkkarit jalkaan ja olin lähdössä lenkille. Sitten jokin ääni sanoi että ota nyt ne uudet lenkkarit! En suostunut, avasin oven ja lähdin lenkille.
Tietenkin muistin sen unen aamulla ja tiesin, että se oli enneuni. En kuitenkaan jaksanut etsiä uusia lenkkaritani kaapista ja päivällä treeneissä taitonsa nilkan.

Joo mutta nyt on puhuttu liian pitkään vain minusta. Nyt on teidän vuoro. Onko teillä etiäis- tai enneunikokemuksia? Myös muut mielestänne epänormaalit ilmiöt käyvät.
Kerro rohkeasti! Täällä ei naureta!

~Aiheesta kiinnostunut.

Vastaa aiheeseen: Etiäiset, enneunet, yliluonnolliset kokemukset? Go here!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top