Siirry sisältöön
E [osa nimimerkistä poistettu]

moii, oon huhtikuus 15v 08 tyttö ja aattelin tosiaan kattoo jos ois mun kaltasii tyyppei tääl joista ois mahollisesti kaverimatskuu :) oon lesbo/omni preferenssillä tyttöihin (en oo varma oikein et oonks lesbo vai omni). ihastun enemmän persoonallisuuteen ku ulkonäköön.

tykkään tosi paljon musiikist ja mul on tosi monipuolinen musiikkimaku mut täl hetkel kuuntelen eniten 70-90 lukujen rockia. esim. Bon Jovi, David Bowie ja Queen on täl hetkel lemppareit. tykkään sit kans Ghostista, Vesalasta, ABBAsta, Kate Bushista ja Rammsteinista ja monista muista.

eläimet, luonto, taide, historia ja kielet ja kulttuurit on kans tosi lähel sydäntä :)

oon ehkä autistinen, ainaki mul on kaikenlaisii piirteit autismista, mut diagnoosii ei oo.

en käytä pæihteitä, en myöskään oikein hyväksy niitten käyttöö niin olis kiva jos et käyttäis niit jos haluut tutustuu paremmin :)

jos haluut tutustuu paremmin nii laita kommentteihin! sun ei tarvii siis olla samanlainen ku mä, ois kummiski kiva jos tykättäis samoist jutuist :D

Spageli

no moi :) oon kohta 13v tyttö jostain täältä suomesta ja tykkään kans musiikista tosi paljon, lempi artisti on amy winehouse ja parhain bändi on varmaan molchat doma :) tykkään eläimistä ja luonto on lähellä sydäntä 🌱 mäki tykkään taiteesta ja kielistä, maalaus on ihan parasta. mä luulin kauan aikaa että oon lesbo mutta nyt oon alkanu älymään että oonkin bi, mut kyllä mä koen enemmän kiinnostusta tyttöihin kun poikiin :)

Zombi kokki

Ite oon 10v poika mulla on tyttöystävä mutta ei kauheesti ystäviä että niitä ois kiva saada lisää

🫶🏼

Moii, mie oon 09/13. Ite oon hetero ja harrastan. Ois kiva tutustuu suhun ja oon tyttö.

ann [Osa nimimerkistä poistettu.]

moii jos haluut voit addaa mut snäpis [Osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja]

Öötotajoojustnii

Ois tosi kiva tutustuu🙃 oon 09/13 ja voisin kertoo snäpis lisää itestäni🤍 [Osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.]

Tyttö

Moi oon 11v kiinnostaa taide, vähä historia, kielet sit vähä random tieto mul on oikees korvassa kuulon alenema eli mul on kuulolaite mut ei se oikein vaikuta elämää

Miumau

Moi! Oon 16, 06 tyttö. Että ollaan vähän eri ikäsii, mutt ei nyt kauheen :)
Mä kuuntelen musiikkia aika laidasta laitaan, yleensä 80 ja 90 luvun poppia. Sitt kans kpoppia kuluu aika paljon. Mutta kyllä toi ABBA:kin on aika kova!

Mua kiinnostaa historia, taide ja kielet, ja niin näköjään suakin! Mitä kieliä sä opiskelet? Ja mitkä aikakaudet ja kulttuurit sua kiinnostaa eniten historiassa?

Ja sitt noihin kahteen viimeseen kohtaan: oon kans miettiny, että voisin olla autistinen. Liittynyt lähinnä aistikuormitukseen ja tunteeseen, että en jotenkin käyttäydy sosiaalisissa tilanteissa samalla tavalla kuin muut. Mutta joo, nää on vielä aika löyhiä huomioita, eikä todellakaan mitään diagnoosia ole. Aion kumminkin tutustua neurokirjavuuteen vielä enemmän. Ja en itsekään käytä päihteittä, eikä ole yhtään kiinnostusta käyttää.

Ois kiva jutella enemmänkin!

E (ilmeisesti nimimerkki poistettiin)

Miumau, oon kiinnostunu historias eniten 1900-luvust ku tapahtu kaikkee mielenkiintoista mutta muutki on kiinnostavia :))
opiskelen ukrainaa, siin samal venäjää mut aika vähänlaisesti, ranskaa, saksaa, ruotsii, enkkuu ja espanjaa :)) ja ois kyl kiva jutella enemmän!

Vastaa aiheeseen: etin samanlaisii ihmisii/kavereit :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top