Siirry sisältöön
12v tyttö

Jooh. Siis mun äiti sano että saan tehdä tässä joskus facebook tilin. Ehdot on että mun pitää ottaa se kavereihin ja etten juttele kenenkään tuntemattoman 69v pertin kanssa. Sitten kysyin äidiltä että onko mun pakko pyytää iskää sitten kaveriks. Mun äiti sanoi että ei oo pakko, mutta kannattaa kuitenkin kertoa että sulla on face. Mutta jos kertoisin iskälle ettämulla on face, se sais kamalan hermoromahduksen ja huutais mulle yms yms. Ja pakottais mut pyytää sitä kaveriks heti. Mutta sitten mietin että jos en kerro sille siitä.. mut jos se löytää mut sieltä tai tälleinäin..

Nimetön

Moi!

Netikettiin kannattaa tutustua (löytyy googlaamalla) ja kannattaa puhua ihan avoimesti vanhempiesi kanssa!
Kun kertoo totuuden niin saa luottamusta ja kunnioitusta, ja kuten itekkin sanoit, se kuitenkin selviää jossain vaiheessa!

Jos sulla on vaikka siskoja tai veljiä tai muita sukulaisia niin hyväksy vaikka ne! (Itelläni ei oo vanhempia facebookissa joten isosiskot vähän seurailee etten hyväksy mitään kuuskymppisiä penoja kaveriksi)

Mutta tsemppiä ja muista että rehellisyys kannattaa! :)

moikkelis

Mä en oo faces enkä missää muuskaan… Olen netissä aika harvoin… Mut kummiski ku kerran oon tääl, nii täytyyhän mun nyt jotain vastaa ;) Tilanteesi on aika hankala… Olisiko mahdollista että kertoisit isällesi, muttet suostuisi hänen kaverikseen? Minusta sinun kannattaa olla rehellinen… Koska valehtelusta/joidenkin asioiden kertomatta jättämisestä voi seurata vaikeuksia…. Joista on melkeinpä mahdotonta selvitä noin vain…

Nimetön

1. Miksi et sitten pyydä häntä heti kaveriksi?
2. Jos isä on oikeasti niin pelottava, miksi olette yhä väleissä?
3. Ketään ei voi pakottaa kaveriksi, paitsi jos toinen on vahvempi (ja silloinkin se on väärin).
4. Mitä isälläsi on Facebookia vastaan? / Miksi hän huutaisi?

Minää..

Yritä jutella kummankin vanhempiesi kanssa samaan aikaan, sano että eivät vanhempasi kummankaan tarvitse olla facessa sun kaveri jos et haluu. Kyllä sulla vähän yksityisyyttä pitää olla

en oikein muuten osaa auttaa :/

Vastaa aiheeseen: Facebook

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top