Siirry sisältöön
facessa kiusattu

no okei ei nyt ihan kärsimys mut silti tai siis oon faces ja juttelen siel kaikille kommaan kamujen kuviin ja semmosta, mut oon alkanu huomata että se on nyt joku kiusaajien ”hittipaikka” kaikki jotka tosi elämäs ei oo mun kavereita pyytää kaveriks vaan huvikseen tai siks ett haluu kiusata. kaverianikin on kiusannut yksi ja sama henkilö joka on alkanut nyt kiusata mua, koska puolustin kaveriani en enää jaksais ees yrittää mennä faceen, mut monet mun kavereista on vaan koko ajan faces ja haluun pysyy yhteyksissä niihin. eli, mietn pääsen eroon idiootista joka haukkuu mua ja kamuani??

Nimetön

Blokkaa ne.

Simplicity !

mä vaan

Eihän kaikkia oo pakko hyväksyy kavereiksi facessa. Yksinkiertaista, mutta totta. :)

Nimetön

Poista se tyyppi sun kavereista ja käske kaveriasikin, jota haukutaan tekemään samoin. Klikkaa sen tyypin profiili auki, ja vasemmassa alalaidassa on ”poista kavereista.” Jos haukkuminen silti jatkuu, laita yksityisyysasetuksista (käyttäjätili -palkissa) sun oma profiilisi näkyviin vain face-kavereillesi. Ja jos sekään ei auta, niin huomasin ton ”poista kavereista” -jutun alla palkin ”ilmianna/estä tämä henkilö.”

Mun kaveria ja siinä samalla myös jonkin verran mua on kiusattu facessa ja myös ”oikeessa elämässä.” Mun kaveri on koulukiusattu, mutta tyhmät kommentit loppu facebookissa, kun mun kaveri poisti kiusaajat kavereistaan.

Vastaa aiheeseen: Facebook=kärsimys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top