Siirry sisältöön
Sara

Mun luokalla on 7 tyttöä mun lisäksi. 2 niistä on mun ”parhaita kavereita”. Ne on Silja ja Nelli. Ne siis ei lähellekkään oo mitään kivoja. Ne jättää mut aina kolmanneksi pyöräksi. Ja jos mä yritän siitä sanoo että se ei oo oikeen kivaa, että mä vähän epäilen tätä meidän paras kaveri juttua, niin aina rupee kummatkin väittämään, että ne on mun parhaita kavereita ja että mä oon ihan outo ku mä luulen, että ne ei oo mun parhaita kavereita. Mä en tasan haluais olla niiden kaveri edes, mutta mä en halua olla yksinkää koulus. Ja mä muuten olisin meidän muitten luokkalaisten tyttöjen kans koulus, mutta 3 niistä ärsyttää mua ja 2 on sellasii heppatyttöjä ja vähä tylsiä. Niin mä joudun oleen vielä tän 5lk ja 6lk niitten mun feikkibesujen kaa. Mut mitä mä voisin tehdä? Joskus mä jopa itken, koska mut aina jätetään kolmanneks pyöräks. Apua?:'(

Ihminen

Tilanteesi vaikuttaa aikalailla samanlaiselta kun minulla oli pari vuotta sitten. Mulla oli kaks kaveria ja siinähän kävi sitten niin että aina kenen kanssa vietti aikaa kahdestaan niin tuli puhuttua pahaa kolmannesta osapuolesta.. Se tuntu tosi pahalta. Sun kannattaa mennä juttelemaan muille teidän luokan tytöille? Oon vähän huono auttaa tässä tilanteessa, mut ite ku menin yläkouluun niin se sit helpotti..

Kolmas pyörä myös

Voin samaistuu sun tilanteeseen. Ne mun ”besut” on olevinaan niin samanlaisia kun asuvat molemmat sijaisperheissä jotka omistavat hepan. He ovat olevinaan ”kokeneepia” ratsastajia ja aliarvioivat minut. He ajattelevat että koska olemme besuja niin he voivat sanoa mitä tahansa pahaa tarkoittamatta esim.
– mitä pidät uusista kengistä?
– hyi
– rumat
– läppäoli
Ja tuollaista on joka kerta! Ja sitten ku mä eri mieltä oon nii nehän suuttuu ja on vaan sillee: ”hus” ”mee pois mä en haluu nähä sua” ja koska melkein kaikki luokan tytöt on siinä samassa porukassa meijän kolmen kaa nii ne sanoo sille et ”älkää sit puhuko tolle” ”ei olla ton kaa” Ne syrjii, haukkuu jne. En halua olla heidän kaveri mutta mulla ei oikeesti oo vaihtoehtoa. :(

Rohkeat pärjää aina

Kannattaa mennä ihan rohkeasti juttelemaan muille ja kai teidän koulussa muitakin luokkia on siellä on aivan varmasti ihmisiä joihin kannattaa tutustua. ;)

Vastaa aiheeseen: Feikkibesut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top