Siirry sisältöön
Seiskaluokkalainen

Okei oon siis 13-vuotias. Luin just keskustelun meikkaamisesta ja no siis ite käytän ripsarii, kulmakynää ja huulikiiltoo. Siel keskustellussa sanottiin, että ”peitän finnini kasvovoiteella. Mul on finnei tosi paljon kaks isoo ja näkyvää muut pienii nii oon myös huomannu että meijjänki luokkalaiset peittelee finnejä mut mä en. Sanoin ettei mua haittaa nää finnit ei sillo haitsnnukkaan mut sitku nää kaks tuli nii oon halunnu nää vaa pois. Pitäskö munki alkaa peitellä finnejäni siis mun mielestä se kuulostaa ihan tyhmältä. Haluun vaa saada olla oma itteni mut pelkään mitä muut ajattelee.

Sugaduga

Ei finnit vaikuta sun luonnolliseen ulkonäköön millään tavalla, joten niitä ei ole pakko peittää. Se on TODELLA yleistä, että ihmisillä on finnejä. Itelläkin on, enkä yleensä peitä niitä, mutta välillä jos on huono päivä ja oon ruma.

Neptunus

Moi!

Sun ei todellakaan tarvii niitä peitellä, jos et haluu. Mullakin oli vähän nuorempana, noin sun ikäsenä enemmän finnejä (ja on edelleen, mutta ei niin paljoo), enkä useinkaan jaksanut meikata niitä piiloon :D Tärkeintä on, et teet niinku ite tykkäät! En tiiä oliks tästä nyt mitään apua, mut pointtina siis se, et ei kannata välittää mitä muut ajattelee vaan jos et halua meikata niitä piiloon niin se on ihan ok! Oot kaunis just noin :)

Mun kokemusten mukaan ne lähtee ku vaan puhdistaa vedellä eikä tarvita mitään sen peittämiseen:)

Purkka-addikti

Nosiis. Mullakin on pari finniä ja mitä näitä nyt on, ja oon vähän miettiny tätä samaa asiaa. Itteä ei ihan kauheesti ne finnit häirihde, (pesen kasvot aamuin illoin) mutta jotenkin tuntuu että kaikki olettaa että mä peittäisin ne. Esimerkiksi, meillä oli yhdet juhlat tulossa ja mun äiti anto mulle semmosen peitepuikon (vaikka minä tai mun äiti ei käytetä meikkiä) ja oli silleen et ”tällä sä voit peittää noi” ja sit ku sanoin et täähän on meikkiä niin se vastas et ”en oo ikinä laskenu sitä meikiksi ja kato nyt, se peittää tota punasuutta” testasin sitä sitten mutta jotenki mulla tuli huono olo siitä et olin käyttäny sitä, joten se on nyt mun kaapin pohjalla. Ja sanoin myös äitille etten aijo käyttää sitä enää.

It’s raining

Mulla tuli itelle finnejä jo 11-v, tiiän olin aika nuori ja yritin sillon peitellä niitä kaiken maailman meikkihommien avulla. Mut hei ihana kuulla, että haluat olla oma itsesi! Joillakin tämä on juuri tuossa vaiheessa toisinpäin. Kehottaisin sinua kysymään esim. terkkarilta tai vanhemmilta apua, mutta tässä muutama vinkki;
Monista apteekista löytyy epäpuhtauksia ehkäiseviä/niihin auttavia voiteita, niitä voi sitten käyttää hyvällä omatunnolla, vaikka usein finnien lähtö kestääkin kauemmin.

Vastaa aiheeseen: Finnit:/

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top