Siirry sisältöön
näppypää

Eli siis onko kellään hyviä vinkkejä finnien poistoon? Oon kuullu et jos lopettaa suklaan ja juuston syömisen, finnit häviää. No kyllä ne aluksi lähti pois mutta sitte niitä tuli taas ja aivan järettömästi… Ja hammastahnaki kuulemma auttaa kokeilin ja ne vaan pienenty. Onko kellään nyt siis sellasia vinkkejä joilla ne sais kokonaan pois? En halua kuulla mitään saarnoja naaman puhtaana pitämisestä, vaan oikeita ja hyviä vinkkejä finnien poistosta. Haluaisin mahdollisimman paljon auttajia ja uskon että muillakin on sama ongelma kuin minulla.kaikki siis vaan kirjottamaan, ja ihan kaikki vastaukset mitä tiedätte! Eikä kukaan valita että suklaa ei vaikuta mitenkään finneihin!

minä vaan

Itselläni oli finnejä ja nyt ei ole enää ollenkaan. Serkullani oli finnejä ja hän kävi ihotauti lääkärillä koska niitä oli niin paljon ja ne ei meinannut mitenkään lähteä pois. Lääkäri suositteli että finneihin voisi laittaa käsidesiä aamuin illoin. Häneltä lähti finnit pois ja niimpä minäkin kokeilin. Laitoin siis käsidesiä aamuin illoin finnien kohdille. Käytin käsidesiä kesän puolivälistä asti ja nyt ei ole enää yhtään finnejä ja naama on todella puhdas ja finnitön (: . Käytin myös luonnonmukaista kasvovettä joka oli tarkoitettu sekaiholle ja kuorintavoidetta noin kerran yhdessä-kahdessa viikossa. Kaikki rasva ”tekee” lisää finnejä mutta itse en lopettannut minkään suklaan syöntiä. Ja koska rasvaa ei periaatteessa pysty välttämään niin se että lopettaisi suklaan syönnin ei periaattessa vaikuta mitenkään finnejen tulemiseen.

Toivottavasti oli apua (:

näppypää

Joo pitää tosiaanki kokeilla tuota käsidesiä. Kiitos!

juupajuu

Niin et onko sulla ihan akne vai vaan muute nii paljon noit finnejä? Jos on akne, kannattaa mennä heti lääkäriin ja alottaa hoidot, myöhemmin voi olla myöhästä (kokemusta on). Hammastahnaa en kyl suosittele ainakaa.. Ja tosiaan tosta suklaasta.. Kävin lääkärissä aknen takii ja lääkäri sano ettei suklaan syönti vaikuta finneihin.. Että kuulemma ihan huoletta saan syyä;) Ja kannattaa muistaa se säännöllinen peseminen, sil saa jo jonku verran aikaan..:D

näppypää

Ei oo aknee mut silti aika paljo finnejä. Naaman pesen ihan joka ilta ja aamu, joskus paivälläkin. Ja käsidesi on jo nyt auttanu aivan hirveesti, iiso kiitos! Jjjaa mistähän tuo suklaajutska tulee, kuka sen on keksinyt? Outo juttu!

Joku

Mulla on semmone punanen jälki joka on jääny finnistä nii miten saan sen pois

Vastaa aiheeseen: finnit…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top