Siirry sisältöön
Poika 14v

Hei! Olen ihastunut minun luokkalaiseen tyttöön. Puhumme välillä, mutta haluaisin flirttailla sille. En vaan tiedä miten? Kertoisitteko miten flirttaillaan?

Tyttö sorry en oo varma

Kehu sitä esim kauniiks yms tytöt tykkää kehumisest yleensä me kiistetään mut oikeesti hymyillään ja muista älä kiusaa tai hauku se on perseest tää EI OLLUT MITÄÄ KUNNON FLIRTAILUU MUT JUUUUUUHHH

Juuhh_

Jos juttelet sille niin HYMYILE, tytöt rakastaa jätkien hymyä. Puhu sille semmosella rauhallisella äänellä ja kato suoraan silmiin. Oo paljon sen lähettyvillä ja tuijottele sitä aina välillä ku ootte samassa tilassa. Tee sille selväks et oot kiinnostunu ja jos se alkaa lämmetä ni ota pientä fyysistä kontaktii (kosketa esim vaikka sen kättä ”vahingossa”). Toivottavasti täst on apuu ja muista et siin menee hetki ennenku vastakaikuu tulee :))

Tyttö :D

No, hyvä alotus ois, et voisit vaikka tunnilla katsoa häneen päin. (Tämä ei toimi jos hän ei huomaa).. älä kuitenkaan tuijota liikaa!! Seuraava askel olisi vaikka, että ”unohdit mitä tuli läksyksi” ja kysyisit häneltä esim WhatApissa. Sitten kannattaa vilkuilla häntä lisää ja laittaa lisää viestiä, kunnes huomaat samoja ”liikkeitä’ hänessäkin (vilkuilua ja sinulle hymyilyä), niin siitä se lähtee :)

tyttö [poistettu osa]

Snäppää sille! Jos se vastaa sulle aina parin päivän aikana mitä oot laittanu, sulla on hyvä mahollisuus. Sit voit vaikka kehua sitä. Hymyile sille ainaku näät sen! Ja mee vaikka keinumaan ulos sen kanssa :)

Tyttö c:

Mä ainaki ite tykkään siit jos pojat hymyilee mulle ku ne puhuu tai ku nähään ja sit jos ne tulee puhuun nii se on kivaa c: en ny tiiä onks sellanen ns ”oikea” flirttailu nii kivaa :/ mun mielestä se on jotenki ahistavaa välillä :/ mut juuh❤️

Tyttö

Ite en voi sietää sellasta seksuaalisävytteistä esim. Kivat huousut, olis kivemmat mun huoneen lattial. SE ON KUVOTTAVAA itse pidän klassisista iskurepliikeistä jotka on hienovaraisia esim. Oisko sulla karttaa taisin eksyä sun silmiis. Joku silmän iskukin vois olla mutta siitä ei saa täyttä varmuutta mistään.

Vastaa aiheeseen: Flirttailu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top