Siirry sisältöön
Itsmeee

Oon snäppäilly yhen mun ikäsen tytön kanssa ja ollaan lähennytty ja keskusteltu kaikesta. Se tos pari päivää sitten avautu sen itsetuhosist ajatuksista ja tiesin jo et sil on niitä(itellä masennus taustaa)ku huomasin sen niist miten se kerto kaikkee.

Oon kirjoittanut sille aina sen jälkeen ku alettiin tutustuu kunnolla ni tsemppi viestejä ku sil on kaveri ja koulu asiakki vähän miten ny on. Varmaan tos joku 5vk sitten se tuli sanoin mulle silleen et ”hei btw Oon lesbo😊”se on mulle ihan fine ku en oo homofoobikko mutta ne eros tossa joku 2vk sitten sen tyttiksen kanssa ja sen jälkeen se on alkanu kehuu mua ihan hirveesti kaikkee ootpa tosi kaunis, rakastan sun puhettyylii ja ääntä, mää oon jäätelö ja sää aurinko ku sulan ja kaikkee just tollasta ite oon hetero. Se kysy multa joskus viimeviikol et pystyisiks kuvitteleen ittes tytön kans sihtees(oon tyttö) vastasin jotain en ku en oo kiinnostunu samasta sukupuolesta tai koe mitään sellast siihen se sitten vastas jotain sano jos mieli muuttuu. Ja muutenki se heittää välillä tosi flirttii läppää. En ota siitä itteeni mut se vähän ahistaa mua ja ku se saattaa suuttuu aika helposti niinku esim eilen ku se taas kerto sen itsetuhosist ajatuksista ja kello oli siinä kohtaa jo aika paljon enkä vaan enää pysynyt hereillä ku olin valvonut jo sen tukena johki 2 asti:( sanoin sitte et ”pakko mennä nukkuun ku en vaan pysy hereillä enää mit jatketaan aamul ja hyvää yöt<3 oon sun tukena” siihen se sitten vastas et ”meneppä sitten nukkuun jos on näin rankkaa elämä sulla🙄” se ei varmaan tarkoittanut sillä mitään mut mun täytyy myös huolehtii ittestäni ku oon kauheis univelois ja ollu kipee ja sairas.

Eilen sille tuli taas sellainen [osa viestistä poistettu]. Kerroin sille kuinka ihana ihminen se on se ei ansaitse tota, kuinka se pystyy hallitseen itteensä ja se on vahva ja tärkeä…annoin sitte kaikkii vinkkei mitä pitäs tehä mutta se ei ees halunnu yrittää niitä. vanhemmille se ei halunnu kertoo, kuraattorille, opelle, muille sen läheisille tai ees tänne.  [Osa tekstistä poistettu].

Nyt päästään sitten siihen mun huoleen/asiaan:
Musta tuntuu joskus että se kerää sillä vaan huomiota että sais mun huomion. Tiiän et tää kuulostaa ihan kauheelta sanoo et se ei yrittäis mutku musta tuntuu siltä ku se ei koskaan tee mitään sen eteen ei kuuntele neuvoja, hae apuu tai ees haluu yrittää tehä asian eteen mitään. Mua on alkanu ahistaa ite se kun aina joka päivä se päivällä heittää flirttii läppää ja jos kysyn siltä kuulumisiin niin se sanoo et tänään oli mahtava päivä yms ja sitten jos kerron sille mun päivästä ni saattaaa vaan jättää avatulle tai alkaa vaikka dissata ku tein jonkun asian mistä se ei tykänny vaikka kerron mitä tein kavereitten kans. Sitten aina joka ilta se tulee sanoon et sitä [osa tekstistä poistettu] ja sitten laitan taas uusii vinkkei jotaita oon esim kysyny yhdeltä ulkomaalaiselta psykologilta netis, se on aito ku sen vastaan otto löytyy netistä, sitten se [osa tekstistä poistettu]. Oon alkanu mirttiin et pitäskö poistaa se kavereista ku en vaan kohta ite jaksa tsemppaa sitä ku mulle tulee koko ajan omii flash backkri mun masennus ajoista jokka ahistaa mua vaikka mulla menee nyt hyvin mut rn vaan voi jättää sitä yksin ku se on viimeinen asia mitä pitäs tehä masentuneelle ihmiselle.

Mitä teen, mun oma terveys alkaa kärsiä siitä kun se väheksyy mua, laittaa juttui mulle most en tykkää vaik oon sanonu siitä ja muutenkin laskee mun itsetuntoo dissaamalla mulle tärkeitä juttui eikä ikinä tsemppaa mua vaikka ois ollu huono päivä ja tiiän et sillonku menee *** on vaikeeta tsemppaa muita mutta silti voi ees sydämmen laittaa.

Kertokaa miten mun pitäs toimii täs?

Nuortennetin ylläpito

Hei Itsmeee

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

13v tyttö

hei itsmee.
voin auttaa kai jotenkin. mulkin on itsetuhosiiajatuksii sekä lievä masennus.niin siitä on yleensä tosi vaikee puhua ja vaikee ottaa apua vastaan.oon sul puolella ja se ei ollu kivasti sanottu et mee vaan nukkuu ja tolleen. ymmärän koska sairaana tarvii lepoa ja pitäis levätä. mut sen pitäis hankkii apuu. pst toivottavasti tilanne paranee ja onnee kaapista ulos tulemiseen.

Vastaa aiheeseen: Frendi tarvii apuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top