Siirry sisältöön
Noname

Heips! Tässä oon monen monta päivää miettiny frendikorttia. Eli kun oot saanu sen, niin onko sulla mahollisuuksia päästä pidemmälle? Tai ”vanheneeko” se tms?

Nimetön

Kerrotko vielä mikä on frendikortti.

Nonama

Elikkäs frendikortti on se kun saat joltain ”pakit” perusteluna se, että ootte vaa kavereita.

17v tyttö

Ilmeisesti siis sama ilmiö kuin friend zone? Juuh. Istuhan alas ja kuuntele.

Ei ole olemassa mitään kaverivyöhykettä. Jos tykkäät henkilöstä, joka pitää sua vaan kaverina, niin ei se asia muutu sillä että oot sille mukava tai flirttailet enemmän. Tämä henkilö tietää jo, onko ihastunut sinuun vai ei. Jos välttämättä halutaan puhua jostain vyöhykkeistä, niin jos tämä henkilö pitäisi sinusta romanttisesti, hän olisi jo laittanut sinut ”potentiaalinen kumppani” -vyöhykkeelle ENNEN kuin olisit edes ilmaissut pitäväsi hänestä.

Jos hän sanoo että olette vain kavereita niin silloin se tarkoittaa että hän ei ole viehättynyt sinusta romanttisessa mielessä, ja se asia ei muutu, kuten yllä kerroin.

Mieti vaikka jotain kaveria, jonka kanssa olette olleet kavereita jo vuosia. Pidät häntä ihan vain hyvänä ystävänä. Jos hän yhtäkkiä kertoisi tykkäävänsä sinusta, alkaisitko sinä tykätä hänestä romanttisesti? No et! Jos et tykännyt ennen tätä rakkaudentunnustusta, et tykkää sen jälkeenkään.

Ei ihmiset ole koneita, joista putoaa seksiä/romanttinen suhde, kun vaan syöttää tarpeeksi mukavuuskolikkoja. Ihmiset ei toimi niin.

Toki vielä on se tilastollisesti epätodennäköinen mahdollisuus, että ihastus voi olla sellainen ihminen, joka ihastuu vain ihmisiin, jotka ensin osoittavat olevansa häneen ihastuneita (tälle on joku oma nimensä, mutta en enää muista sitä). Mutta jos aloittajan ihastus on jo kerran antanut ”pakit”, niin kyse ei varmaan ole tästä.

Itse olen ollut sekä ”frendikortin” saaja että antaja. Silloin kun sen sain, ei siitä kaverisuhteesta tullut mitään romanttista suhdetta, ja sama juttu silloin kun sen itse annoin. Johtuu siitä että kemiat nyt vaan ei kohtaa.

Hate to break it to you, mutta uutta matoa koukkuun!

Nimetön

Riippuu tietysti aika paljon tilanteesta, mutta kannattaa kunnioittaa toisen tuntemusta siitä, että kaverilinjalla mennään. En siis lähtis ainakaan hirveemmin yrittämään suhteen aikaansaamista.

Vastaa aiheeseen: Frendikortista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top