Siirry sisältöön
pieni tyttö

Tämä on enimmäkseen tarkoitett tytöille mutta poijatkin saa vastaa. Eli mua kiinnostaa minkälaisia alusvaateita muut tytöt käyttää. Oon ite 7. Luokal. Jos voisitee vastata samanlaillla kun itse vastaan.
Normi: iha vaa sloggi malli valkoinen
Juhlissa: välillä musta pitsi stiringi
Koulu liikka: ylensä vaaleen sinisiet tai turkoosit hipsterit
Kaveril yöt: ylensä pinkit pikkarit jois on joku söpö kuva.( me ylensä oleskellaa vaa alusvaateispikkareis jos ollaa jossai yöt)

Tyttö 15

Sori ku vastaan vaan nyt tällee enkä tollat mite pyysit. Mut käytän stringei niiku kaikkii kivoi värei ja ne on pitsisii. En valitse niit mitenkää erityisest eri tilanteisii nii siks en vastannu tollat mite sä laitoit. Katon vaa ettei stringejen väri näy läpi.
Mut tarkotiks myös rintaliivei? Voin mä siheki nyt vastata. Eli käytän sellasii rintaliivei, mitkä on kauniita mut niitte pitää tietty tukee sellat tarpeeks. Ne ei oo mitenkää kauheest topattui mut on silti jonki verra. Käytän urheiluliivei lenkeil ja melkee aina koululiikas.

.t

Käytän aina normi hipstereitä, paitsi juhlissa tms. joitain pitsisiä/silkkisiä vähän pienempiä.

15 nainen

Tuntuuko stringit jotenkin epämiellytäviltä ku en oo kokeillu?
ite käytän kaikkial jotai kiva värisii pikkareit.

16v tyttö

Käytän oikeestaan aina h&m stringejä. Aluksi luulin juuri 7-8luokalla että ne ovat epämukavat ja kaikkea, mutta tosiasiassa eivät ollenkaan ole sitä mitä luulin! Stringit ovat yllättävän mukavat, oikeastaan tuntuvat siltä ettei olisi alushousuja ollenkaan + mikä parasta – ei tule kuuluisia ”pikkarirajoja” farkkujen kanssa! Ainoa poikkeus milloin en käytä, on kuukautiseni ja silloin käytän hipstereitä :) Mutta stringien käyttöä kannattaa harkita nuorena, ehkä ne eivät ole vielä tarpeelliset lapsille :)

Minä

Käytän aina ginatricon semmosia alushousuja joissa takaosa on pitsiä (nimeltään kaiketi lingerie). Ei näy mitään rajoja mut ei myöskään oo epämukavat (mitä mulla esim. stringit on). Kyseiset alushousut onkin melkein ainoot mitä koskaan käytän.

heii

eli ite käytän just niitä gina tricon perus alkkareit, mis on pitsi takan, välillä stringei ja menkkojen aikaa hipstereit. sanoisin et jos käyttää stirngei nii on hyvä olla joko hyvin siistutty tai posliinialapää. just siitä syystä että ei tuu karvat ulos alusvaatteist. mut onks jollai mitää ehdotuksii, mist saa hyvii stringei niitten hm perus 3 packin lisäks??

Tytsy 11w

No mää käytän usein sellasii Gepardi kuvioisii stirngei koulus ja joskus harkois yksivärisii tämmösii löytyy

Vastaa aiheeseen: gallup: minkä laisia alusvaateita käytätte?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top