Siirry sisältöön
Nimetön

Eli moi te kaikki jotka olette suuntautuneet poikiin! Mitä mieltä olette, jos poika laittaa hiuksiaan? Hot or not? Voit myös sanoa, mikä kampaus on ok, jos pidät vain jostakin tyylistä. Esimerkki: ”Irokeesi on ruma, mutta ananas on ok!” Tuo ei ollut oma mielipiteeni vaan random esimerkki.
Ite oon poika ja tykkään tytöistä. Mul on lyhyet hiukset ja sivujakaus, en aina laita hiuksia mut joskus laitan vähä jotai mömmöö nii näyttää paremmalta. Mitä mieltä?

tyttö14

Mun mielest on hot jos pojat laittaa hiuksii!! Ja ei mitää pitkii hiuksii vaa esim just ananas on kiva tai joku tollane :) On kiva ku joku poika oikeesti panostaa ulkonäköönsä (:

Tyttö 13v

Ei mua ainakaan haittaa, jos poika laittaa hiuksiaan kunhan siin ei mee kauheen kauaa.. :)

tyttövaan (:

Tytöt tykkää just sellasista pojista jotka pitää hygieniasta ja ulkonäöstä huolta! Monien mielestä hiukset ei op kylläkään mitenkään ”etusijalla” mut un mielestä on hienoo et pojalla on suhteellisen lyhyet hiukset. Meidän luokalla on poikii jotka laittaa hiuksiaan ja pokii jotka ei pahemmin uö ulkönäöstään huolehdi… voin sanoo että ne jotka laitaa hiuksiaan on vaan paremman näkösiä! ;)

ihq

pojat on ihania kun ne laittaa hiuksiaan <3

Nimetön

Oon siis sama tyyppi joka tän keskustelun alotti: Mitä mieltä sivujakauksesta?

Ja oon ajatellu et leikkaisin sellasen et on päältä melko pitkä (siis muutama sentti) + sivujakaus ja sit muualta jotain reilun sentin pituseks. Mitä mieltä tollasesta tyylistä?

(Eli nykyisestä mallista se eroais vaan sillee että muualta kuin päältä olis ihan lyhyt)

Nimetön

Keskustelun aloittajalle että ite ainakii tykkään tyylistä jota kuvailit jos ny ymmärsin oikee;)
(Kaikille tietenkää ei sovi kaikki tyylit)
Ja hiusten laitto pojilla HOT

Vastaa aiheeseen: Gallup: Onko pojilla hiusten laittaminen ok?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top