Siirry sisältöön
14v poika

Oletko seurustellut? Jos olet, niin kerro sukupuoli, ikä + luokka kun ensimmäisen kerran seurustelit, pituus(noin), olitko suosittu luokassa vai enemmän omissa oloissa oleva henkilö(sosiaalisuus), missä tapasit tyttö-/poikaystäväsi(esim, koulu, harrastus yms), aloititko seurustelun(eli kerroit et oot ihastunu häneen)viesteillä vai kasvotusten ja kuinka pitkä suhteesi oli/on ollut tähän mennessä.
Ja voi kertoa enemmänkin jos tulee jotain mieleen.

Eli haluaisin tietää vähä muiden seurustelusta, koska…
Oon nyt 14v ja menossa 9:lle. En ole itse seurustellut mutta mulla on haluja seurustella ja oon ihastunutkin pariin mun luokan tyttöön(en tiiä kumpaan enemmän lol). Siinä on kuitenkin edessä muutamia pieniä esteitä joiden takia en voi jommallekummalle kertoa ihastuneeni. Sen takia haluaisin vähän tietää muiden seurustelun alkamisesta ja miten se alkoi.

itsyalocaljonneboi

Ite aloin kerran ”seurustelee” mun puolsiskon kaa ja se meni jotenki sillee ett mun oikee sisko sano sille ett oon ihastunu siihe ja siit se lähti.

Ja toinen oli ku joku random muija tuli mulle juttelee ig:s ja sit tutustuttii ja alettii seukkaa, ja valitettavasti seki loppu äskettäi….

Tytsy

Oon siis tyttö ja olin 13 kun alotin seurustelun. No siis varmaa puolet Lukan pojista katto mua sillee. Sit kerra yhisssä bileissä eräs meidän luokan poika johon olin ihastunut, pyysi mut vaa pihalle ja kysy että alax. Ja mä vastasin joo. Sit yhtäkkiä se vaa halas ja suuteli mua. Ja sit joskus 0,5/1 vuoden päästä me tehtiin seksii ja nii että oon sen kaa vieläki. (oon 16)

Vastaa aiheeseen: Gallup: seurustelu(kaikki voi vastaa)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top