Siirry sisältöön
En tajuu mitä pitäis tehä

Nu niin eli… Oon ollu täällä ala-asteella nyt sietämättömän kauan ja oon ollu melkein koko kutosen ihastunu tähän poikaan joka ehkä tykkää musta. Kun mennään yläkouluun aattelin että voisin siellä tutustua paremmin kun 4-luokkalaisesta pikkuveljestäni on vähän liikaa riesaa vielä ala-asteen puolella.. Musta tuntuu että mulla on tosi hyvät mahikset koska montakin kertaa kaverini sekä jotkut ihastukseni kaveverit ovat kiusoitelleet mua ja tätä poikaa. Lisäksi sain ongittua pojan numeron ja viestittelemme aina välillä. Kaikesta huolimatta tuntuu etten ole valmis seurusteluun enkä todellakaan viitsisi puhua vanhemmilleni siitä.. Kuitenkin siihin olisi ehkä aihetta sillä oikeasti poika on 90% mahdollisuudella ihastunut minuun. ( en liioittele) ( en ollenkaan ) EN TIIÄ MITÄ PITÄIS TEHÄ

Blondi 13v.

Täsä tilanteessa uskoisin että kannattaa puhua pojan kanssa seurustelusta eihän sen tarvitse alkuun olla mitään hirveän vakavaa.

Nimetön

No ite sanoisin että jos te nyt aattelette alkaa seurustella tai jotain niin älä hermoile ja tota ota iisti (eioo pakko sanoo vanhemmille jos se ei ole kovin vakavaa :)

lukiotyyppi

Itse en myöskään kokenut olevani kutosen lopulla, seiskalla tai kasilla valmis seurustelemaan. Ysillä tuli silloin oikea tyyppi vastaan, mutta se seurustelu oli aikalailla säätämistä, kun kummallakaan ei ollut kokemusta ja kommunikaatiomme ei pelannut kunnolla.
Eli siis neuvon sinua ensin miettimään mitä seurustelu sulle merkitsee ja juttele tälle pojalle samasta asiasta ja pohtikaa asiaa yhdessä. Saattaa olla, että tilanteessasi on vain parasta pysyä kavereina, mutta enhän minä voi tietää varmasti siitä mihin te olette valmiita. Kannattaa myös kotona olla rehellinen ja puhua asiat selviksi, koska seurustelun salaaminen ei ole helppoa millään tapaa, eikä se tee kenellekään hyvää. Jos et halua puhua koko perheesi läsnä ollessa, voit vaivihkaa äitisi kanssa jutella esimerkiksi kotitöiden lomassa.
Tosiaan puhuminen kannattaa!

Pohjanmaankingi

Itse olen poika,ja ainakin omasta mielestä Hyvä tapa ”testata” että onko pojalla myös tunteita sinua kohtaan,on vinkata hänelle silmää tai muuten flirtata. Jos hän reagoi vinkkailuusi häiriintyneesti (negatiivisella tavalla) hän ei luultavasti pidä sinusta niin paljon,kuin sinä hänestä. Aina ei silti voi olla varma,joten älä masennu vaikka hän pelästyisisikin vinkkailuasi. Jotkut pojat ovat herkempiä,kuin toiset

Vastaa aiheeseen: Hä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top