Siirry sisältöön

Olen jäänyt habboon koukkuun ja varastan äitiltä ja veljiltä rahaa habbo koleihin . ostettu jo 450 euron edestä mitä teen?

Sartsu – Verkk@ri

Moi!

Eikö äitisi ja veljesi ole huomanneet että heiltä katoavat rahat mystisesti? Sinun täytyy kertoa esimerkiksi äidillesi, jos se on liian vaikeaa niin kerro jollekkin muulle luotettavalle aikuiselle. Äitisi olisi minun mielstäni kuitenkin tässä tilanteessa paras vaihtoehto. Tämä on jo is oaskel eteenpäin kun tiedostat itse riippuvuuden, tiedät sen olevan vakava, haluat tehdä muutoksen sekä kerrot siitä täällä.

Äitisi saattaa olla vihainen, mutta loppuen lopuksi jossain vaiheessa hän saa kuitenkin tietää ja mitä pidempää tätä jatkuu, asia vain suurenee.

Kokeile myös itse lopettaa pelaaminen. Jos se ei onnistu kuin seinään, yritä ainakin vähentää. Tee itsellesi raja kuinka kauan pelaat päivässä äläkä ylitä sitä.

Tsemppiä!
-Sartsu

Juu

Joo eli mulla oli joku aika sitte sama ongelma. Kävin ostaa n. Joka toine pvä koleja. Sitte ”tein läksyjä tai luin kirjaa” mut olin oikeesti koneel. Kandee keksii joku harrastus, jos ei jo oo. Sano äitilles et se keksis sulle jotai tekemistä.
Toivottavasti oli jotain apua!

tt

Tere. MUl on jo montaki harrastusta ja kilpailen sm. tasolla. oon koneella aina vaa 18-23. mutta aina osta koleja ja pelaan ne ja samaa rataa jatkuu… ei äiti ja veli huomaa.

tt

nyt oon ostanu jo 800e koleja. APUA!

NoMoney,NoRiskToBecomeHabboriippuvainen :D

En osaa antaa parempaa vinkkiä kuin että LOPETA! :D Meil on keksipaketti kaapissa mistä ei sais syödä. Sisko otti yhen silti, ja sit mulle tuli olo et mäki haluun. No mä otin yhen eikä tullu huono omatunto. Sit se paketti oli edelleen auki. Otin sielt viel yhen, aattelin et sit ku muut syö niit pöydässä niin mä en sitten ota. Mut silti tuli ontto olo siitä. Sitten otin ittee niskasta kiinni. Aina ku avaan sen kaapin missä ne keksit on, mun tekee mieli. Mutta muistan miten pahalta tuntu sillon ku otin sen yhen, eikä enää teekkää mieli. Silleen se toimii mulla. Mul ei oo omaa rahaa eikä muillakaan missään esillä, pelkästää tilillä. En ees vois ostaa kolei, mutten haluukkaa. Kuvittele jos joku ryöstäis sun rahaa vaikka Facebook pelirahoihin. Ei olis kivaa. Siis tsemppiä irrottautumiseen ;)

Vastaa aiheeseen: Habbo hotel riippuvuus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top