Siirry sisältöön
Send help 22

Haisen pahalle! Käyn suihkussa ja käytän dödöä päivittäin. Kaverini sanoi että ”sää haiset”? Mikä neuvoksi???

Kissankello

Moi
luin netistä, että runsaaseen hikoiluun on hoitokeinoja, joista voi kysyä lääkäriltä tai terkkarilta. Jos kyse ei ole runsaasta hikoilusta vaan pelkästä hajusta, kokeile vaikka peseytyä kahdesti päivässä ja osta apteekista tehokkaampi dödö. Toivottavasti tää auttoi sua.

Lotta, verkk@ri

Moi! Ootko pessyt saippualla ja shamppoola? Kannattaa myös pestä hampaat. Tiedätkö että sanoiko kaverisi sen läpällä? Kannattaa Keskustella ja kysyä vaikka häneltä sitä että sanoiko hän sen läpällä. Jos se jatkuu niin sitten ainakin kannattaa jutella jonkun luotettavan ihmisen kanssa siitä. Tsemppiä!

Pöö

Jos liikut tai muuten vaan hikoilet, niin kannattaa heti kotiin tullessa (tai jos oot jo kotona) viruttaa kainalot, ja laittaa deodoranttia. Vaikka menet myöhemmin suihkuun/ olet käynyt aiemmin suihkussa silti hiki alkaa nopeaa haisemaan. Voisiko tämä auttaa? :)

Send help 22

Suihku ei auta. SE EI OLE HIKI JOKA HAISEE YMMÄRTÄKÄÄ. Haisen kuulemma paskalta

Lola

Minulle on sanottu jo pitkän aikaa että ”haiset pahalla”, ”käy jo siellä suihkussa” ja että ”eikö sinulla ole varaa dödöön”! Käyn joka päivä, suihkussa ja pesen itseni suihkugeelillä ja hiukseni tietenkin shampoolla ja hoitoaineella. Käytän deodoranttia ja pidän sitä koulussa mukanani. En siltikään tiedä mistä haju lähtee. Olisiko jotain neuvoja mitä kannattaisi tehdä?!

Purkka-addikti

Hajua voi tulla myös esim. Vaatteista, jos niiden pesussa on käytetty hajusteellisia pesuaineita, tai asunnosta, jos siellä on esim. Hometta.

äiti

kannattaa laittaa pesukoneeseen etikkaa mukaan jotta hienhaju lähtee vaatteista kunnolla. Monesti normaalit pesuaineet pesee vaatteet vain kuitujen pinnalta ja hiki jää sinne sisään. Sitten kun vaatteeseen tulee uutta hikeä niin aktivoituu sieltä se pinttynytkin haisemaan.

tyttö virodys

käy suihkussa,vaatteet ei saa tuoksuu pahalle ja käytä esim hajuvettää <3

Haisuli

Hei olen kärsinyt tästä vaivasta jo 18 vuotta. Syy IBS ja ahdistus. Ahdistukseen sairastuin muiden ihmisten kommentoinnin takia. Vaivaan auttaa huomattavasti ruokavalio, aamupalan syömättä jättäminen jne. Kokeile fodmap ruokavaliota.

Tuntematon 14v poika

Ärsyttää koska olen huomannut että olen ruvennut murros iässä haisemaan ja hikoilemaan ja suihku ei auta vaikka käyn 2 kertaa päivässä. En käytä dödöä mutta hotain hajunesteitä. Epäilen pyykkiä ja pesukonetta

Ihminen

No siis mä en tiiä haisenko mä mut
Yks mun luokkalainen kun se on mun lähellä nii se sanoo et ”tääl haisee” mut mä en tiiä haisenko mä vai joku muu 😫😭||| ☕🌸

J [Osa nimimerkistä poistettu]

Suihku auttaa aina

Alkaa väsyttää

itsellä sama ongelma, 13v ja haisen kuulemma paskalle. Tiedän sen itse ja etenkin koulussa hävettää edes olla kun joskus jopa toiselta puolelta luokkaa huudellaan että ”hyi täällä haisee paska”. Ei auta vaikka pitäisi puhtaat vaatteet, ravaosi suihkussa ja käyttäisit dödöä ja hajuvettä yms. Rupee kyllästyttää tää tilanne.

Autan

– suihkussa käyminen
– Antiperspirantti toimii paremmin kuin tavallinen dödö. Kannattaa valita sellainen joka ei haise pahalle
– puhtaat vaatteet ja lakanat ja pyyhe
– puhdas ympäristö, missä vietät aikaa esim sun koti tai huone kannattaa siivota
– tuoksut esim huonetuoksu sun huoneessa, hajuvesi tai body mist

Joo olen tässä lähiaikoina opetellut vähän enemmän hygieniaa, kun huomasin itekkin että haisin pahalle. Enää ei ole kukaan mulle huomauttanu hajusta. Voitte myös kattoo youtubesta jotai suihku opetus videoita, ne on ollu hyödyllisiä.

Vastaa aiheeseen: Haisen pahalle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top