Siirry sisältöön
Asperger 14v

Nii haittaaks tyttöi jos poika ei oo kovin ’miehinen’? Mua itteeni se ei haittaa, mut haluun tyttöjenki mielipiteen siit asiast.
En kuuntele mitää musiikkii yleens, ja jos satun kuuntelemaan, pidän enemmän iskelmä- ja klassikkomusiikist ku siit nykysest metallimusiikist, mitä vältän ku ruttoa. Harrastuksetkaan ei oo iha perus, harrastan lukemista ja tanssia, mist o tullu vähä ’sanomist’ osalt meiä luoka muist pojist. Ne ku luulee et mää muka niitte mielipiteest välittäisin. Käyttäydyn mielestäni kohtuulisen hyvin (siinäkin jo iso ero muihi meiä luokkalaisiin), vaik saatanki vaikuttaa tylylt ku oon välil vähä etäine. En kanskaa oo nii pal kiinnostunu seksist jne. ku ne muut mun luokalt, en oo semmone et jos o tyttöystävä ni vaik kosketta ilma lupaa, tai muutenka kovi fyysinen. Koulumenestystäki on, meiä luokal o van kaks tai kolme kenel o parempi keskiarvo, vaik oliki aika huono viime vuon (8.5).
Siin se sit suurin piirtein oliki, kiitos vastauksista!

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Vaikutat mun mielestä mukavalta ja fiksulta pojalta! Hienoa ettet välitä muiden mielipiteistä, vaan uskallat olla mitä olet. Olen varma, että moni ihminen arvostaa sitä rohkeutta :)

Meitä on niin monenlaisia, ja kaikki me tykkäämme erilaisista asioista. Löytyy varmasti tyttöjä, jotka unelmoivat kaltaisestasi pojasta, ja tyttöjä, jotka eivät voisi kuvitellakaan viettävänsä aikaa kanssasi.

Se, että olet ”erilainen” (toki jokainen meistä on…) on hyvä homma myös siksi, ettet sulaudu massaan vaan erotut eduksesi.

-Sartsu

miks haittais

No ei, mutta onhan se kiva jos joitain miehisiä piirteitä ois. Mutta Sun keskiarvohan oli hyvä. Eikä tarvitte olla joku hirveä lihas kimppu ollakseen ns. Miehinen. Ja on vaan hyvä ettet oo sellanen joka on heti hirveästi fyysisesti kimpussa.:)

s

Mitäs epämiehekästä tanssimisessa on? Lukeminenkaan ei mun tietääkseni ole mikään ”tyttöjen juttu”. Tossa iässä suurin osa on vielä henkisesti kakaroita. Tyttöjä kiinnostaa ne äänekkäät luokan ”kovikset”. Vasta vähän vanhempana he oppivat arvostamaan niitä älykkäitä ja luotettavia poikia. Usko pois, sitten kun tytöistä kasvaa naisia, tanssitaito jätkällä on plussaa. Tietysti on niitä henkisesti kehittyneempiä poikia ja tyttöjä. Musiikkimaku on mikä on. Itse kuuntelen vähän kaikkea tyylilajista riippumatta. Kaikki musiikki on yhtä arvokasta.

Asperger 14v

Kiitti vastauksist, ja korjaan sen vert, et esim. tanssi ja lukemine, ni ei niis mun mielest mittää pahaa ookkaa, se on enemmänki ne muut, aattelin enemmäki silt kannalt enempi sitä kokonaisuutta. Ja niin ku sanoin, kiitti vastauksist.

SuperWee13

ndjkfhsd :DD ei haittais ainakaa muo ^^ kuulostat jotenkin niin ihanalta… :)

14vtyttö

ömm,, kuulostat jotenki liian hienostuneelt mun makuun, sellaselt näsäviisaalt ja ärsyttvält:D mut saatoin vaa saada väärän kuvan. niin, ei se haittaa vaik ei poika olis hirveän ’miehinen’, se on vaa plussaa jos on jonkuverran lihaksia:) toi on täydellinen keskiarvo pojalle mun mielestä, ja pojan pitää olla rento!:) tanssist saattaa kyl tulla sanomist pojilt, mut ei sen tyttöi luulis häikkäävän.

Asperger 14v

No se ’hienostunu’ oli just yks syy minkä takii ton artikkelin tänne laitoin. Se näsäviisas-juttu pätee, mut vaa joskus ku kaveriporukas laukoo vitsei. En mitää keskel luokkaa ’nerokkai kommenttei ala laukoo. Sitä tekee enempi pari muut meiä luokkalaist.

Nimetön

Ei, minua ei ainakaan haittaisi. :)

Io-96

Ei mua ainakaan haittaisi :) Tosin siinä on kuitenkin se, että koska (sain sen käsityksen) vaikutat rauhallisemmalta ja etäisemmältä kuin muut ja vähän hintelämmältä, saattat jäädä esim. minulta huomaamatta jos olisimme samalla luokalla. En itse henkilökohtaisesti pidä niistä koulumme rääväsuista, mutta en ehkä uskaltaisi lähestyä sinua, koska niihin muihin verrattuna sinä vaikuttaisit jotenkin oudolta. Ja ehkä ystävänikin sanoisivat siitä.

Minäkin olen vähän erilainen. Pidän sekä tytöistä ja pojista, olen hyvä koulussa, pukeudun omalla tavallani mukavasti, minulla on paljon mielipiteitä ja tuo kaikki (paitsi ensimmäinen, mitä en ole kovin monelle kertonut) herättää ympärilläni huomiota. Suurimmaksi osaksi huonoa. Toisaalta olen huomannut, että ne hiljaiset ja rauhalliset pojat luokassa näkevät minussa aina jotain. Ehkä siis siellä teidänkin luokalla on tyttö tai pari, jotka näkevät sinut. Eivätkä vain uskalla lähestyä ympäristöpaineiden takia. Älä siis huoli. :) Sinäkin vielä löydät jonkun.

Vastaa aiheeseen: Haittaaks tyttöi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top