Siirry sisältöön
trololo

Kotini lähelä asuu 2 tyyppiä jotka ovat uhkailleet ”hakata” minut ja nyt toinen tuli ja heitti minut maahan ja toisen kerran vielä kynnyksen. Pelkään mennä kotiin mitä minuun pitäisi tehdä?

Sartsu – Verkk@ri

Moi!

Kerro EHDOTTOMASTI jollekin aikuiselle tästä. Vanhemmillesi, opettajallesi tai esimerkiksi kuraattorille tai terveydenhoitajalle. Se, mitä sinulle on tehty on TODELLA väärin, mutta pelkkä uhkaileminenkin on jo väärin ja sun täytyy oikeesti mennä puhumaan siitä jollekin niin asiat saadaan varmasti järjestykseen.

Muista, ettei sinussa ole mitään vikaa! :) Kyseisillä henkilöillä saattaa olla kotona hankalaa tai vaikka huono itsetunto jonka takia he toimivat näin, kun luulevat olevansa jotenkin ”kovia” tai jotain… Mikään ei tietenkään anna heille lupaa toimia näin sinua kohtaan.

Tsemppiä!
-Sartsu

kiusattu

en ole joutunut vastavaan tilanteeseen,mutta kehottaisin sinua puhumaan vanhemmikllesi tai vaikka sisarellesi…koska kun kerrot että sinua uhkaillaan niin vanhempasi voivat ottaa yhteyttä heijin tai heidan vanhempiin…ja on muutenkin hyvä että kerrot koska jos sinulle nyt jostain kumman syystä joskus jotain käy niin vanhemmillasi on ees pieni haju mitä on voinut tapahtua ja missä mahdollisesti olet….

jännä

Huomaa aloittajan nimimerkki.

Vastaa aiheeseen: ”Hakkaaminen”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top