Siirry sisältöön
ihastunut

olen ihastunut poikaan jolla on nyt ongelmia tyttöystävänsä kanssa. olen tykännyt hänestä jo jo melkein vuoden. hänellä on ollut monta tyttöystävää tässa välissä. emme näe usein koska emme käy samaa koulua tai asua samalla paikkakunnalla. Siksi juttelemme netin kautta. siinä se ongelma on! haluan vain lähettää hänelle viestejä, mutta en halua että häiritsen häntä tai tunnun epätoivoiselta… mitä voisin tehdä? apuaaa!!!

Nimetön

Itse jatkaisin kenties viestittelyä, jos hänkin on halukas siihen. Ei kuitenkaan kannata pommittaa häntä niillä, sillä se voi tuntua ahdistavalta. Eihän sitä tiedä, vaikka hänkin vastaisi tunteisiisi:). Mut jos homma tuntuu karkaavan käsistä, vois olla viisaampaa lopettaa. Tätä en kuitenkaan ihan ekaks suosittele, koska se voi satuttaa molempia osapuolia syvästi. Henkinen halaus sulle, sillä tiiän miten vaikeelta tuntuu kun itse haluais enemmän eikä oikein pysty pitämään päätään kylmänä.

EPÄTOIVOINEN

Mä oon ihastunut luokkalaiseeni, mut se saattaa olla kiinnostunut yhest toisesta : ..( mitä mä teen??? Onko mulla mitään toivoa?

Vastaa aiheeseen: haluaisin vain lähettää viestejä sinulle!! <3

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top